08 March 2011

berita baikkk!! t-shirt GENB G BLOG PINK dah siap!

Assalamualaikum,

akhirnyaaaa penantian selama berminggu-minggu dah habis..t shirt smpai gak akhirnyaaa..huhu sangat sukaaa hati. walaupun sibuk mengalahkan pengarah. tetapi aku tetap nak settle semua hal dalam satu masa. so aku harap semua ahli geng blog pink yang tempah berpuas hati lah dengan baju-baju korang ye.

aku akan pos hari jumaat. sbb masa tu je aku free. maaf



9 comments:

  1. alahai kesiannye sampai tak menang tangan...hehehe

    ReplyDelete
  2. cik yaya mekasih..sudah try..besa skit..tp oke..terime kasih kat posmen tak berbayar tu =P

    ReplyDelete
  3. HAHAHHAAHHA OMG! rasa mcm nk jerit tepi telinga yaya je..momo sgt excited!

    ReplyDelete
  4. pergghh!!gile cantik..ari tu nk tempah gak..tp tempahan dh ttp..masa tu baru je jumpa blog ni..isy2..jeles plak..(~_~)..t klau ada wat tempahan lg nk gak eh..ehe...

    ReplyDelete
  5. really cant wait lah dear. ^^

    ReplyDelete
  6. nak jugak...
    bleh tempah lg x? :(

    ReplyDelete
  7. jeles nya..sya pun trlmbat tempah..nanti klu nk buat lgi ckp tau..

    ReplyDelete
  8. ala..best nye..nk jd gak geng blog pink;p

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^