14 February 2011

Top 10+ 1 = 11 Contest 'Kami Seiras' yeeayyy!!! ini betul punya


Assalamualaikum..

Masa yang ditunggu-tunggu telah tibaaaa. hehe.. ramai yang dah tak sabar-sabar nak tahu pemenangnye..so yaya telah menyuruh juri memilih 10 orang yang paling seiras dulu.

terimalah keputusan dengan tenang ye..tabah...bukan yang pilih. so tiada pilih kasih okay. hehe juri yang pilih..dan juri tersebut tak kenal pun para peserta. okay 10 peserta yang terpilih ialah..

jeng..jeng..jeng....

nurul

misz tique

sang ratu

aeyinn

jude 

mamaerish

nuyu

ajaa

innanie

mais

wan hazel

perasan tak ade 11 peserta. hehe..saje je pilih 11 orang. tak adil pulak kategori lelaki sorang je kan. kenalah bersaing..lepas ini akan bersaing mengikut slogan masing-masing pulak..heehe ,sapa yang banyak bodek yaya menang la.hahahaha!! 

kepada yang tak masuk top 11 jangan bersedih (ayat biasa lah). bukan rezeki korang kot. next time janganlah tak nk join contest yaya pulak sbb tak masuk top 11. huhu. yang memilih ni semua bukan yaya ye. nnti yaya pilih semua sebab kesian. juri kita tu mmg jujur dan telus dia kalau dia cakap tak seiras taklah. nnti dah final yaya gitau siapa jurinya ya.hehe..

setakat ni puas hati tak dengan top 11? kalau tak puas hati mesti sbb korang tak masuk top 11 kan..hahaha!!

10 comments:

  1. wah..sume best2..
    tq kak..aja tersenarai..hee :)

    ReplyDelete
  2. 1 vote for mamaerish..1 vote for innanie...haha..boley x main vote2 kt sing..;p

    ReplyDelete
  3. ahaha mmg..hehehe
    xpe next time mybe ade rezeki..
    cehh..maybe tau hehee

    ReplyDelete
  4. yes..yes! tersenarai..... moga ada luck!!! =)

    ReplyDelete
  5. gambar 2nd last mmg same la... ngn yg gambar mawi tu... :)

    ReplyDelete
  6. xberjaya pulak nmpk nya , hampa lagy =) xpela xde rezeki .

    ReplyDelete
  7. fasionista: time kasih~~~ vote lagi...vote lagi bebeh!!

    ReplyDelete
  8. hurrmm... im not in da list..huhu..by da way tahniah tO top 11 (^__^)~~

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah,,,
    tak sangka tersenarai jgk sy kali nie...
    =)

    tq,,,

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^