12 February 2011

.tips rambut lembut dan shower gel yang memang menggoda.

Assalamualaikum.

hari sabtu dah. sekejap je minggu ni. minggu yang amat memenatkan. aku rindu gila nak berblogging tanpa hnti macam dulu. tapi apa kan daya. masa sangat jeles dengan aku. so di hari sabtu yang mulia ini aku nak kongsi dengan korang satu produk yang aku rasaaa sangat best dan sesuai orang yang bermasalah rambut macam aku.

aku bukanlah dalam kalangan kategori rambut cantik. hahah ayat sedih je kan. tapi bagi aku rambut cantik itu cukuplah sekadar lembut dan wangi. tak perlulah nak berwarna-warna bagaiii. so aku aku nak share satu  produk shampoo yang memang wangiii..memang leh buat rambut lembut.

tadaaaa..


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





palmolive natural shampoo intensive moisuture
pure milk and coconut cream.

APA YANG BEST TETANG SHAMPOO NI?

mesti korang takut nak try shampoo ni kan. yelah jenama pun lama. selalu sunsilk lah. loreal lah. pantene la. rejoice la. but this is the best for now. aku memang jenis suka tukar-tukar produk shampoo sebab aku tak puas hati. pakai mahal-mahal pun tetap sama gak keadaan rambut. so aku try beli ni sebab kaler pink okay! hahahha. but very the wangi..lepas mandi pon rambut korang kekal wangi. tak perlu letak banyak-banyak. sikit pun dah banyak buih! sukaa. hehe try la tak rugi. botol besar ni baru RM 8 lebih kalau tak silap. tapi kalau takut tak sesuai try lah beli yang kecil dulu.

okay tentang shower gel menggoda pulak ialah palmolive jugaa. produk besh la bagi aku untuk sekarang.try la beli ni
.
.
.
.

palmolive aroma therapy sensual. 

bau shower gel ini memang menggoda beb. kalau rasa badan penat-penat tuh. mandi je dengan shower gel ni boleh tenang skit. nama pun terapi kan. so menenangkan la kan.. sangat sesuai kepada wanita-wanita yang berkerjaya. hahaha

dah macam duta palmolive je aku ni. kalau pihak palmolive baca ni. sila taja set penjagaan rambut dan badan aku selama -lamanya boleh? hahahah

p/s: jenama murah pun okay what! i tak de duit pakai BODY SHOP. ngeh2

3 comments:

  1. kecoh la u..rambut u da lembut kew u??t balik i nk tgok k???;)

    ReplyDelete
  2. suke gne shower gel palmolive gk.. =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^