26 February 2011

semakin hari VCO semakin menyempurnakan hidup semua orang.

Assalamualaikum,

ada testimoni VCO yang terbaru lagi. aku dah cakap. aku pomot VCO ni beria-ria bukan sebab aku jual . tapi sbb VCO mmg terbaik wokk!!

kalau korang baca testimoni kat bawah ni rasa sweettttt sgt. indahnya bila dah berkahwin. tapi siapalah nk kawen ngan aku yang comot ni. huhuhuh.

jom baca testimoni sweet ni








 ini pulak testimoni kalau yang bermasalah recycle period yang tek menentu. insyaallah VCO boleh membantu.



Kalau berminat leh PM yaya di FACEBOOK

harga VCO hanya rm 39.90 shj!!!
*lelaki pun boleh makan
*boleh hilangkan parut jerawat
*lembutkan kulit
*gebukan kulit

5 comments:

  1. CIK YAYA.
    saya dah de pakai gak VCO ni.
    baru je beli kat kawan saya.

    btw, nak tnya. brapa lama leh tgk effect nye ek?
    :)
    and yg picit n letak kt muka tu. leh wat time bila ek? mlm ke siang?

    ReplyDelete
  2. Alaa~ Yaya! Shag nak try jugep. Tunggu duit MARA masuk je :P

    ReplyDelete
  3. @Cik NurulZaty

    effectnye ikut badan seseorang yanggg..metabolisme lain2 kan.
    kalau yg lumur kat muka tu time malam la seelok2nya..pastu bangun tdo baru basuh

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^