19 February 2011

puas hati shopping dekat MissLily Shop.



Assalamualaikum,

jam  : 11.17
mood : bosan gila nak tengok cerita Hantu Kak Limah sorg2 takot.HAHA

LAWAK je kan. nak tengok cerita hantu kak limah sorg-sorg pun takut. haiip macamane lah aku tak takut. kalau dah berseorangan dalam bilik. roomate aku hilang. haha so aku membuat depan laptop mencari ruang dan peluang.

tadi kan aku baru je buat entry tentang misslily shop tu kan. then tak sampai beberapa jam i dah boleh rebate rm 10~ heavenn gila. sebab aku memang dah aim satu beg ni. rasanya dah beribu tahun aku tak membeli beg baru. so walaupun duit tgh tade ni . dah dapat rebate rm 10 jangan peluang dilepaskan. siapa nk bagi rm 10 free2?


so kesimpulanya, aku dapat beg idaman aku dengan harga yang berpatutan. itulah strategi shopping. jangan shopping beratus-ratus lepas tu menyusahkan orang. hahahah tengok poket masing-masing

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^