20 February 2011

persoalan tentang Virgin Coconut Oil (VCO)

inilah rupa capsul VCO tu yee...comel jep

Assalamualaikum,

okay harini entry tentang VCO balik. nampaknya semakin banyak feedback yang baik dari pengguna VCO . tadi tengok kat wall akak cpm testimoni dia besh gila okay

kak honey cyggggggggggggg!! thanks sangatsangat to VCO kak!! kulit sy jadi semakin gebusssssss!! jerawat pun dah tak bape berani nak muncul.ekekeke yg plg sy suke sgtt ialah berat badan saya dah turun 5 kilo!!!!!!!!!!!! rasa mcm tak percayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hahahah sukesukesuke;)))))))))

okay begitu hebat sekali penangan VCO ni. rugilah yang tak mencuba. tapi biasalah ada yang ada perubahan dan ada yang lambat proses perubahanya. sabar ye sayang-sayang sekalian. 


harini aku nak menjawab segala persoalan mengenai VCO. berdesup-desup inbox aku ngan msg ttg vco so harini nak ceciteee sikit tentang VCO ni

soalan-soalan berbunyi begini.

*************************************************************************

VCO ni kena minum ke?

ini bukan VCO untuk minum, ini VCO berbentuk softgel ye. senang utk telan. kalau bentuk cecair tu agak kurang menyelerakan la

Lelaki boleh makan ke VCO ni? tak lembut ke nanti?

HAHAHA!! lawak gila soalan ni. Lelaki boleh je makan. utk supplement yaa..bukan utk lembutkan kulit je. untuk dalaman juga. dan untuk kesejahteraan suami isteri yaaa.

Halal ke VCO ni?
soalan cepucemas. agak berani tanya soalan seperti ini. terima kasih yaaa. sudah semstinyaa VCO ni halal ye. sbb ianya produk keluaran bumiputera. VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.

kalau nak maklumat lebih lanjut boleh tengok sini yaaa

Kalau lumur VCO kat muka tak makin berminyak ke muka kita?
TIDAK, sebab minyak tu akan menyerap dalam muka. bila pagi rasa lembuuutt je kulit tu cam baby

Berapa lama ye VCO ni akan tindak balas
ikut metabolisme seseorang yaa. kalau metabolisme tinggi akan cepatlah kesanya. contohnya macam yaya dan kawan-kwan. lepas makan VCO malam tu. esok paginya pelawasan sangat lancar. dalam seminggu tu tak de masalah pelawasan lansung. senang je lancaarrr..

Jerawat boleh hilang ke kalau makan VCO?
tengok tahap keterukan jerawat juga ye. sebab kalau kronik mungkin mengambil masa. dan untuk pengetahuan contohnya seperti yaya sendiri. jerawat agak aktif keluar bila mula-mula makan kerana untuk membuang segala toksin-toksin dalam badan ye. biasalah proses untuk penyembuhan yee. jangan risau sebab nanti akan kecut balik jerawat tuh.

Sakit Gout leh makan VCO ke?
kak cpm honey nurhaliza cakap boleh. sebab ianya supplement yaa

Kalau mengandung leh makan VCO ke? 
lagilah digalakkan makan VCO ye , sebab kepada yang mengandung VCO boleh mengurangkan rasa mual-mual, lebih bertenaga dan segar sepanjang masa. kepada yang mempunyai masalah kehamilan pun disyorkan makan VCO untuk masalah kesuburan.

okay kalau berminat boleh PM yaya kat FB or email babygorjes@gmail.com
hantar details
nama      :
alamat     :
no phone : 

10 comments:

  1. yaya nak..t bagi duit kat rumet anda..wink2..bpe?

    ReplyDelete
  2. pasni irny leh order kat cik yaya lak la dekat skit nk pos...hehe

    ReplyDelete
  3. pasni irny leh order kat cik yaya lak dekat skit nk pos hehe..^^

    ReplyDelete
  4. beminat la cik yaya ;D t i pm u after this ;D thanx

    ReplyDelete
  5. kalau badan yang kurus leh menambahkan berat badan x..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^