08 February 2011

menang giveaway shawl ayu cinta memang tak payah beli stok shawl 3 bulan. hahaha

Assalamualaikum,

minggu yang sangat memenatkan. aku nak update blog pun terkial-kial. terpaksa cari masa yang sesuai. sebenarnya dah lama nak tulis pasal benda ni. tapi asyik tertangguh je. huhu. dan harini. free sikit so aku nak story sikit tentang hadiah yang aku menang haritu

ingat lagi tak yang aku pernah menang giveaway shawl ayu cinta kat sini dan sini

terima kasih lagi sekali shawl ayucinta sebab bagi aku menang. terima kasih banyak-banyak. semoga dimurahkan rezeki. hadiah yang aku menang memang sangat berbaloi-baloi sebab aku dapat 17 helai shawl OK! 17 helai. kalau sehelai RM 10. means RM170 dah aku dapat. hehe. memang murah hati betol kak ayu ni.

dan yang paling besh semua yang shawl aku dapat semuanya corak aku tak pernah beli. bila nak beli rasa macam malassss je. mungkin rezeki nak menang shawl ni kot. hehe..alhamdulillah. murah rezeki.


shawl ni comel sangat.

besau gila beg kertas yang diberi. macam baru lepas shopping shawl beb

tengok! macam-macam jenis adooo

satu plastik ni beb. alhamdulillah..

suka!

AKU BUKAN NAK SHOW OFF!

hahaha. jangan pikir bukan-bukan ye , orang cakap kegembiraan kena dikongsi kesedihan kena dirasai. eh betol kah? apa-apa pun terima kasih lagi sekali kepada shawlayucinta sebab memilih aku.

korang nak hadiah gak tak???? nah amik ni!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
.
.
.
.


oreo untuk korang semua!! tapi kalau betul nak hadiah masuk la contest ni, mane tau leh dapat shawl gak ke? banyak niiiii


p/s: memang tak payah beli stok shawl untuk 3 bulan yek~

9 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^