16 February 2011

Keputusan Contest 'KAMI SEIRAS' yayyyy!!!


Assalamualaikum.

Yayyyy..dah ada pemenang untuk contest 'Kami Seiras' mesti korang dah tak sabar-sabar kan. aku lagilah serabut nak memilih pemenang. Untuk pengetahuan semua, ada 2 juri untuk contest ini, iaitu Juri 1 -Mia ini belognya kalau nak kenal-kenal hehe dan Juri 2 iaitu Cik Yaya lah. juri 1 memilih gambar yang paling seiras dan juri ke 2 memilih slogan yang paling menarik dari 11 orang yang telah terpilih. Ada faham!! sungguh sistematik pemilihan contest 'Kami Seiras' ni.

okay malas cakap banyak-banyak jom kita lihat siapa pemenangnyaaaa!!!

TEMPAT PERTAMA CONTEST KAMI SEIRAS DIMENANGI OLEH...jeng..jeng..jengg..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
MEREKA NI LA
hahaha gurau je

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..............
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.

sang ratu


TEMPAT KEDUA 
mama aerish



TEMPAT KETIGA
nuyu


HADIAH SAGUHATI
\
mais



innanie

TAHNIAH KEPADA SEMUA PESERTA!! 

terima kasih sebab sudi join kan diri anda dalam kontest aku yang tak seberapa ini. hadiah pun tak gempak. hadiah akan di pos minggu hadapan ye. so kepada semua pemenang boleh la email   nama, alamat dan no telepon ke email yaya 'babygorjes@gmail.com' or pm yaya kat FB je.lagii senang kan http://www.facebook.com/babygorjes

Kepada yang lain anda semua memang memeningkan kepala aku dan juri lain sebab boleh dikatakan 70% semuanya seiras. tapi adat pertandingan ada yang kalah dan menang. slogan juga memainkan peranan penting..haaa kalau nk tahu cmane dyorg menang tgoklah entry contest mereka semua. SEKIAN TERIMA KASIH!!!
HARAP SEMUA BERPUAS HATI.

p/s: KPD PARA PEMENANG,SILA BERI DETAILS ANDA DALAM MASA 2 MINGGU, JIKA TIDAK HADIAH SECARA AUTOMOTIK TIDAK AKAN DI POS, SEKIAN TERIMA KASIH






5 comments:

  1. kak nurul menang tmpat ketiga, tahniah!!
    wah..ade abg mawi potostat gak,
    tahniah pd sume!

    ~_^

    ReplyDelete
  2. wah... yahoooo.... yes2...
    menang... suke2....
    thkz yaya....

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^