17 February 2011

.inner ropol-ropol yang comel.

 Assalamualaikum,

korang pernah tak tengok inner ropol-ropol yang comel ni. ini antara inner yang terbaru gak la. sangat comel okay. 1st time tgok sangat geram dan terus beli. tapi rasa macam nak kongsi je kecomelan inner ni dengan pembaca-pembaca blog aku ni semua.

inner ni sangat besh. 1st time aku dapat sukaaa gila. then sekarang pergi mana-mana pun aku pakai. kaler yang aku beli mestilah pink kan.

so aku ada stok inner ropol-ropol ni..nak beli tak???

comel kan.



bila pakai inner ni mesti rasa 'akulah paling comot di dunia.' hahaha kalau muka orang tu dah sedia cantik insyaallah bila pakai inner ni terserlah keayuan ko. hahaha..kalau yang kurang cantik pun makin terserlah kecomelan ko.



yang besh inner ni leh pakai 2 cara. 1 cara yang macam biasa..1 lagi cara yang pakai cam inner neck. yang tutup leher tuh. tapi kalau nk pakai gaya inner neck mestilah macam tercekik skit. sebab muka aku kan tembammmm..huhuhu





so apa lagi. kalau berminat leh 
pm yaya kat facebook yaya or email at babygorjes@gmail.com
kalau email or pm kat fb bagi details okay
nama
alamat
no phone

CEPAT!!! siapa lambat dia tak dapat. kaler-kaler inner ni sungguh la terhad

2 shocking pink
2 biru cantik - 1 sold
2 oren - 1 sold
1 purple gelap
1 purple.

oopsss terlupa harga hanya RM 15 sahaja..kalau blogshop lain rm 17 yeee..


9 comments:

  1. bile pkai jd cmne ea?? upload la pic..hehe

    ReplyDelete
  2. sangat cantik.tapi strechable kan cik yaya?

    fara pakai sangat ta sesuai.muka bulat bertambah lah bulat.

    ReplyDelete
  3. tunjuk lah jadi macam mana.nak tengok akak yaya yang cute ni

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^