26 February 2011

inilah yang paling aku tak suka. DESAK DAN DESAK.

Assalamualaikum,

sebenarnya aku rasa macam kecik hati dan terasa hati sebab bila ada yang asyik bertanya tentang baju GBP. aku bukan tak uruskan pasal baju tuh. aku dah uruskan. dah siap bayar deposit dan orang yang buat baju tengah dalam proses. 32 helai bukanya skit. yang buat baju tu pun manusia. bukan robot.

tak pelah saborrr je laaa...

dah la tade mood nk berblog.. HILANG MOOD AKU =(

6 comments:

  1. YAYA.... dah la tu.. think positif yee... anggap je yang tanya tu sebab x sabar nak pakai bju geng kita ni kan.. GENG GBP... OK?dah la tu x mo frust2... diorang mungkin tak berniat nak bg yaya terdesak cm tu...ok?

    ReplyDelete
  2. seriously tak ada niat sekalipom nak bagi cik yaya terase, langsung sikit pom tak terlintas, kami yg b'tanye hanya cume nak tau, bukan ape atleast cik yaya patut bagitau dari sekian, sekian & sekian, nie cik yaya senyap & membuatkan org b'tanya-tanye even baju tu jadi atau x, tu je cik yaya, kami yg buat cik yaya rase terdesak tu minta maaf bebanyak :(

    ReplyDelete
  3. sabar cik yaya..dugaan semua tu...huhu

    ReplyDelete
  4. cik yaya bersabar yer ahli perniaggaan memang tuu..hihi ;)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^