09 February 2011

inginkan kulit sihat, gebu, dan kesihatan yang semakin baik? baca ini!

Assalamualaikum,

hadoiiii dah macam penjual produk kecantikan kan. Insyaallah lepas aku cuba produk ni kalau betul-betul mujarab seperti yang digembar gemburkan aku nak jadi agen la. takkan la nak jadi agen untuk produk tak tentu kualitinya kan.

produk tu baru sampai harini. sangat teruja nak makan. nak makan pun macam sayang. sebab nanti makan, makin lama makin sikit. hehe. hangeeen je kan kalau baca blog aku ni. takpe2 berakit-rakit dahulu. berkapal-kapal kemudian ye.

cerita dah panjang lebau, produk ajaibnya tak nak bgtahu. hehe. ini dia produk yang di gilai ramai dekat facebook cpm honey nurhaliza sekarang. aku pun tertarik nak beli sebab testimoni sangat gila hebat!







  • ada yang terus datang period selepas beberapa bulan tak datang lepas makan
  • ada yang terus hamil lepas makan
  • ada yang terus kecut jerawat lepas makan


 haaaa mana lah aku tak teruja. lagi-lagi bab orang cakap selera makan kurang dan berat turun lepas makan. haiyaaaa ini macam aku nak telan 10 biji terus boleh? hahaa. eh gurau je .kang overdose sawan terus


yang lagi best antara testimoni yang aku baca.


  • kulit makin lembap
  • kulit makin berseri
  • kulit makin tegang
  • part paling besh kulit kurang berminyak



SERIUS!! malam ni kena telan terus 2 biji. kalau betullah ubat ini mujarab , dalam 2 or 3 hari pasti jerawat tension kat muka aku ni hilang. kalau tak aku kecewa. hahaha. ish tadelah sampai cmtu sekali. mana la ubat boleh terus sembuh serta merta. kena sabau dan sebelum makan selawat pesan kak honey.

8 comments:

  1. hurm... kene try la cenggini kan...

    ReplyDelete
  2. mn nk beli ek cik yaya?rse mcm teruja plak..=)

    ReplyDelete
  3. wahh suke jgk la, mane nak beli ek?

    ReplyDelete
  4. oh boleh makan ek benda alah ni..dulu2 tak penah dgr lak org makan...org buat untuk ehem ehem adelah

    ReplyDelete
  5. yaya mne dpt bende nih?cam nk try jugk je..

    ReplyDelete
  6. nak tanye coconut oil nie same tak dgn evening primrose oil??

    lepas tu kalau muke takde jerawat boleh mkn tak??(takut tibe2 bertambah jerawat)

    ReplyDelete
  7. eila nak bkongsi...eila baru je smngu mkan vco...hari ke 4 eila mkan vco,tros dtg period..dlu priod eila x tntu,kdang awal kdang lmbat..sgt2 best vco nie. :))

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^