24 February 2011

.happy 3 years 3 month. nak kata aku jiwang aku tak SENTAP.


Assalamualaikum

(SEPATUTNYA ENTRY INI PUKUL 12. TAPI AKU CEPATKAN SIKIT SEBAB AKU DAH TAK TAHANNNNN HAHAHAHHA)

kalau dulu-dulu aku mesti buat banner ulangtahun yang ada gambar aku dan dia.
tapi sekarang gambar pun dah tade
laptop lama dah rosak . gambar pun dah rosak.choiiiiii..

so aku edit je lah gambar kucing ni. sebab comel gila. tapi aku lagi comel dari kucen tu. sila sabar dengan pengakuan berani mati ini.

aku tak tahu nak bebel apa. macam wahhh sekejapnya. tahun depan dah 4 tahun. gilalah. mana tak gila sebab dia dah gilakan budak mereng ini. aku mengaku aku angin sentiasa ke hulu dan ke hilir. so si dia kena ikut peredaran angin aku. KATA SAYANGGGGG KAN?

dan apa yang bagusnyaaaa tentang 3 tahun 3 bulan ni ialah..................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

DAH 3 BULAN KAMI TAK MEETING!!!! eh dating.. clap..clap..clap...
kurang dosa masing-masing.hahahaha!!

AKU MENGAKU JE...tak perlu nak poyo-poyo dalam blog aku. yucks~

dah la tak nak tulis panjang-panjang nnti ada yang muntah hijau pulak. so wish kat aku dan dia cepat2!! siapa paling cepat dapat hadiahhh. (eh aku pulak yang bagi hadiah??) hahahaha..

7 comments:

  1. same to me la cik yaya..dh 3 thn lbih jgk dgn BF..2 bln dh x jmpe..bgs jgk..krg dosa kan kan cik yaya..hehehehe...tp terasa 2 bln tu mcm 2 tahun..cit!tp kn Dr. Fadzilah Kamsah ckp org couple yg jarang jmpe n jarang call itulah cinta sejati..katanya la..tp jodoh sape thu kn..huhu

    doakn yg terbaik utk kamu berdua ^_^

    ReplyDelete
  2. waaa tahniah.. =p semoga berkekalan hingga hujung nyawa amin

    ReplyDelete
  3. congrat dear..

    hope memang kamu dilahirkan sebagai ZAUF untuk dia..

    luv never end k..

    (^_^)

    ReplyDelete
  4. takpe nanti bila masing-masing free boleh jumpa. happy anniversary dear. (:

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^