12 February 2011

.esok hari last contest 'kami seiras'.


Assalamualaikum,

sedar tak sedar esok dah hari last contest kami seiras. waaaa. tak sabar nak tengok siapa yang betul-betul seiras. penyertaan amat menggalakkan dah 62 peserta setakat ini. terima kasih banyak-banyak ye.

so kepada yang belum join lagi silalah join. tapi hadiah tak lah gempak mana pun. contest suka-suka je kan. aku tak leh la nak bagi hadiah myvi sebijik ke, i Pad ke. HAHAHAH. melampau la.
mungkin ini antara hadiahnyaaa..

nanti aku bgtau bila nak umumkan pemenang ye.

10 comments:

  1. hehehe haah da lme da join
    tgu keputusn je dr cik yaya ni..heee

    ReplyDelete
  2. eksaited nk tau keputusannya~

    good luck smua!~ :D


    Talk of A Soul

    ReplyDelete
  3. alaaa!! xsempat lah yana nk join ekk?? huhu

    ReplyDelete
  4. wahhh..best2..
    bg le kt aJa..heeehe

    ReplyDelete
  5. as-salam...

    masuk jap sini..hope ada luck di hari besdey akk hari nie:-))

    ReplyDelete
  6. waahh..! best la adiah tu cik yaya..^^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^