04 February 2011

.contest gadis shawl menawan.



Assalamualaikum,

tadi aku ternampak satu contest dekat group geng blog pink! so aku nak join. kena saling sokong menyokong. aku buat contest orang join. so orang buat contest aku pun join. tapi tak semua la, yang aku berminat je lah ye. hehe

so aku pertaruhkan gambar zamn tok nenek aku ni. ni je gambar yang ada. so yang ni je aku letak



hambikk..besar-besar aku letak. hahahaha! tapi macam akan kalah je sebab takde aksesori-aksesori la. tak berapa minat pakai reben-reben besau ni. gambar ni aku tangkap masa main mekap-mekap kat rumah. tengah bosan-bosan kan. shawl tu pun ntah gaya apa pun aku tak tahu. no yuna no hana tajima okay. by yaya only. hahahha. aku minat pakai inner warna banyak-banyak tapi not more than 3 la. nanti macam badut pulak. i just like simple but nice style. yang penting aku suka hot PINK!

so aku nak tag
anith sebab suka pakai shawl
ika sebab pakai shawl gak

HEHE. tarikh tutup 18 febuari 2011. kalau nak join sila KLIK SINI yeah.

p/s: good luck to me and other contestant!

12 comments:

  1. fuyoooo. manyak chubby n comel maaa. gudluck syggg! hehe

    ReplyDelete
  2. comel pci tu kak Yaya ^^
    gudluckkkkk :D

    ReplyDelete
  3. wah ? comel sangat . macam barbie doll fulla dah tau ? :)

    ReplyDelete
  4. waa..comelnya cik yaya..nk join jgk boley x boley x?hehe

    ReplyDelete
  5. hye untie yaya... mama yaya disini... ehehe...
    saja je jalan2 singgah sini.. tgk finky-finky banyak lagi i likeee..:-)

    ReplyDelete
  6. thx for joining dear..
    gud luck~
    :)

    ReplyDelete
  7. blog walking. nice blog ! :D btw, follow me. done following yours ^^

    ReplyDelete
  8. hi..mkin comel ye kamoo nie..^_^
    knal cty x?nie nak tnye la nape ye kat blog cty xdpt nak komen?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^