01 February 2011

bukti aku meneliti setiap tempahan dan bayaran T-SHIRT GENG BLOG PINK.

Assalamualaikum,

sila tengok gambar ni dulu ye..

saja nak menunjuk. kerja-kerja aku. hahaha. konon dah macam apa je. aku memang seorang yang teliti. pasal tempahan baju tu semuanya berjalan dengan lancar. ada yang dah bayar. yang belum tu ingat ye 13 hb Febuari. bukan mac pulak. hehe.

setiap kali orang email untuk tempahan aku copy paste kat word balik.
setiap kali orang sms or email ttg payment aku salinnnn balik..peergh!! kena gaji lebih ni.

semalam yang dah bayar terus aku tambah satu lagi column. untuk pembayaran. kalau ada baki pun aku tulis. aku tak nak tertinggal satu pun. yelah duit orang kot. aku takut beb.amanah orang so kena jalankan betul-betul.

buat masa sekarang ni aku cuma tunggu semua orang bayar. once!! semua dah bayar au terus tempah dan bayar deposit. that y la semua kena bayar yee..konon macam buat baju kelas dulu la..hehe.kena kumpul duit dulu..baru tempah. sebabnya kalau aku bayar pendahuluan nnti ade lah pulak yang tiba-tiba nak bertukar niat tak nak membeli..haaa sapa yyang rugi? makkkk jugak

so sebagai langkah-langkah keselamatan. aku decided seperti itulah. so aku harap semua faha, dan JELAS apa yang berlaku. itulah flow tempahan t-shirt geng blog pink yee

p/s: eh aku buat entry ni saja2 la. supaya semua orang tahu macamana aku buat kerja. memang CEREWET untuk memuaskan hati orang. 


3 comments:

  1. aku yg no. 6 tuh...lom bayar ag..ngeee~~

    ReplyDelete
  2. bgus la yaya... mimi late ckit taw...lepas rye cine bwu dpt gaji...hurm~
    ;(

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^