17 February 2011

alhamdulillah penjualan VCO semakin HOT

Assalamualaikum,

Apa khabar semua, sihat tak? kenapa tiba-tiba aku kelu nak menaip. sudah jangan melayan perasaan. heehehe. aku cuma nak kongsikan dengan korang semua. tentang VCO. hahaha mesti korang dah muak baca blog aku. bukak-bukak je tentang VCO . maaflah ye. misi untuk memperkenalkan VCO kepada semua orang sekarang.tak kira lelaki dan perempuan

alhamdulillah sepanjang 3 hari aku menjual VCO secara online dan tak online sebanyak 22 kotak terjual. bagi aku itu satu pencapaian untuk diri aku. sebab aku tak sangka ada bakat berniaga itu. hahahha. lawak kan. dalam diam-diam sebenarnya ada bakat dalam diri ni. ingatkan aku ni pendiam sangat.

ada banyak testimoni yang terbaru dan hebat




best kan. puratanya kebanyakan wanita-wanita kat luar sana ada masalah period yang keluar tak ikut masa. ada yang terlewat dan ada yang tak keluar lansung. ada yang keluar 3 bulan sekali dan ada gak yang keluar setahun sekali. seram kan? so kalau korang amalkan VCO ni mana tau masalah tu beransur pulih nanti. so kenalah try baru tahu sayang-sayang semua..

bak kata kak cpm,

subhanallah..indahnya ciptaan Allah SWT
pic credit to kak cpm honey nurhaliza

info syariah: kpd sahabat2 saya yg mencuba vco utk hamil,diingatkan juga sambil2 anda smua usaha amalkan vco,jgn lupe amalkan doa Nabi Zakaria a.s tuh utk memohon zuriat yaa...insyallah Allah akan makbulkan doa2 kamu smua...:)

-credit to cpm honey nurhaliza

dan ini testimoni yang tebaru dan terlatest,

Assalamualaikum..hanny nak bagi testimoni seminggu guna vco..:)
Alhamdulillah masalah penghadaman dah normal,kulit pun lembut je,parut pun da nampak berkurangan,badan rasa segar,waktu period tak ada lagi masalah senggugut dan kuku pun tak mudah patah sebab sebelum ni kuku akak ni senang patah.syukur..ada apa2 perubahan nanti akak update lg ye..

credit to cpm honey nurhaliza

kalau korang rasa nak ada perubahan dalam diri, cubalah VCO. dah ramai yang mencuba dan menyelesaikan masalah yang mereka hadapi.

kalau nak try leh email : babygorjes@gmail.com


6 comments:

  1. vco tu utk hlgkan jerawat ngn parut jerawat ke?

    ReplyDelete
  2. Cik Wanie pun br je cuba Vco nie,
    kena tunggu seminggulah baru tau:)
    hihihihi

    ReplyDelete
  3. @Cik Wanie

    hehe..mule2 mmg keluar jerawat skit tau..hehe

    ReplyDelete
  4. cik yaya,

    vco ni jual melalui agen je ke or de jual dekat kedai2 tertentu?

    ReplyDelete
  5. @echa
    setakat ni yg yaya tau vco jual melalui agen..kedai2 tu yaya tak tahu lagi..berminat email yaya yek

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^