19 February 2011

ada apa dengan MissLily Shop??


Salam,

tajuk cam menakutkan je beb. tak puas hati ke dengan MissLily Shop. EH mestilah tak puas hati sebab setiap kali aku bukak FB MissLily Shop je mesti semua barang dah


siapa tak hangeeenn setiap kali benda yang aku nak tu je mesti dah kena booked dah sold out. SENTAP mak tau..sentap...sentap..huhu

korang semua nak tahu barang apa yang MissLily Shop jual. nak tau ke tak? kalau nak baca sampai habis. ye kalau tak nak sila tekan butang X di screen anda sekarang. (wAH! bajet bagus gila aku ni) janganlah keluar sayang-sayang semua. rugi tau tak baca entry ni sampai habis. berbaloi-baloi shopping kat MissLily Shop nie. tak de kerugian jikalau korang meminati gila barang-barang kat MissLily Shop ni. Jom kita ushaaaaa..


eh ini bukan untuk dijual okay!! ini lah owner MissLily Shop. status sudah berkahwin ye. 



 
ini baju yang dijual kat MissLily Shop. smart gila weh..tp malangnyaaaa bukan saizku saizmu..ahaha..dan yang besh dah sold already..harga rm 38 je beb

'
ini pun. comelll..pink gilooss.. hanya RM 35 SHJ!! murah weh



baju pinky ni comel kan. RM 38 JUGEKKK..


kalau nak tahu kat FB MissLily Shop ni ada menjual pelbagai jenis cardigan comel-comel. geram gila aku tengok

ingat baju keluar jalan je MissLily Shop Jual? baju tidooor pun ada, comel-comel belakoo..

dan seluar yang pasti digilai ramai gadis-gadis di luar sana..

PART YANG AKU PALING SUKA DALAM MISSLILY SHOP IALAH...JENG..JENG..JENG...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



THE BAGS!!

comel la purse ni hanya rm 38 ye kawan-kawan...


ini pun cantik gila but ada orang booked dah.sentap makkk..huhuhuhu

yang aku paling suka ialah beg ni RM 50 je..tp dah sold out juga..baru harini je misslily keluarkan stok.terus bedesupppp sold out. yang tinggal beg besau-besau..

cantik. menarik . tertarik kau mmg da voom!! but sold OUT!

Beg besau-besau macam ni sesuai utk guru-guru praktikum ye. so kepada budak-budak maktab sila beli beg besau-besau untuk meletakkan segala mak nenek barang korang nnti. shopping kat MissLily Shop JE YE..



aku suka benda-benda polka dot ni omelll. selipar pun ada jual yek


 
MissLily pun ada jual pre loved item dy uang dah tak pakai. but kualiti still tip top dan harga berpatutan.

apa!!! korang ingat MissLily Shop jual barang tak berkualiti?? siapa cakap. meh chek nak ganyangggg muluut dy..MissLily Shop masuk MAJALAH DARA beb..keluaran bulan April nanti..haaa siapa kata MissLily tak popular. bagi aku MissLily ni seorang peniaga yang berjaya sebab sambil belajar sambil berniaga memang superbbbb la.


OOOPssss tak habis lagiii la..ada lagi.

PART KEDUA YANG AKU PALING SUKAAAA IALAH...

.
.
...
.
.
.
.



FREE POSTAGE WEHHH..SIAPA NAK BAGI..MISSLILY SHOP JE NAK BAGI


KALAU MISSLILY TAK BAGI FREE POSTAGE PUN AKAN ADA TIME POSTAGE RM 2..HEHE BAIK HATI SUGGUHH..

FREE POSTAGE LAGI. HAIYAAAA

MEMANG MISSLILY SHOP MURAH HATI GILA SEBAB...SIAP BUAT CONTEST LAGI..HADIAH PUN MENARIKKK

tapi dah tamat la contestnyeee yeee..

sekarang pun MissLily Shop murah hati lagi sebab dia cakap kalau buat review ttg MissLily Shop akan daapt rebat rm 10 .sebab tu aku buat entry ni. tapi semuanya ikhlas dari hati sebab mmg kualiti barang MissLily Shop adalah terbaik wokkk!!

so kepada sesiapa yang dah mendapat HIDAYAH untuk bershopping di MissLily Shop bolehlah klik link disini

P/S: CUBA KIRA BERRAPA LINK MISSLILY SHOP YANG AKU DAH LINK KAN. HAHAHHAHA






5 comments:

  1. xboleh send pun email kat karangkraf yg pasal blog kat majalah remaja tu. dapat reply yg email 2 xde :(

    ReplyDelete
  2. btol!!!sokong cikyaya
    slalo g sna..
    die bg 2rgt je postage..
    n ade time bg free postage
    skng ni pembeli on9 sjopping
    smua crk yg gni
    free postage..hehehe
    like me!!suka!!!
    so 5stars for dis entry=)

    ReplyDelete
  3. Pergh~ Yaya! Nak cubit boleh tak? Kenapa goda Shag dgn bags comel comel tu. Argh~ Duit tgh sengkek neh. Kalau ada duit memang dah rembat semua. Haha ;D

    ReplyDelete
  4. wahhhhh.............

    TAHNIAH Pemenang Pertama! =D

    jiran kite.... =p

    ReplyDelete
  5. oh...bestnyer beg dier....harus shopping!!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^