07 January 2011

yang ke 800 ialah kucing? uik.

credit to hud aikara

Assalamualaikum.

korang nak tau tak follower ke 800 aku ialah kucing. hahaahahaha eh bukan-bukan..bukannn kucing la. tapi orang gak la namanya HUD AIKARA.sangat unik namanya. 
sebab apa aku cakap follower yg ke 800 ni kucing? sebab bila aku bukak blog dia penuh dengan gambar kucing yang menggoda yaww..

hehe sangat comel. thanks ye Hud aikara sebab follower the chronicles of yaya yang abnormal ni. huhu. terima kasih gak kepada follower 1-802. hehehe..thanks a lot!

3 comments:

  1. hahhaha..thank you Cik Yaya..I jumpa blog ni masa terbaca kat majalah Remaja. Blog yang Cantik sangat! \O/

    ReplyDelete
  2. Sebab belog dia ada cerita kucing, Shag nak p terjah :P

    Tahu tak, KFCM dan Elia kahwin?

    ReplyDelete
  3. ahaha..comel jer entry title..kelakar...kucing pon ada blog taw...;p

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^