12 January 2011

.terima kasih atas penghargaan anda muazatul adawiyah.

Assalamualaikum,

PERHATIAN: INI BUKAN ENTRY SHOW OFF SEKADAR PENGHARGAAN UNTUK ORANG YANG MENGHARGAI KITA. PEACE.

awal-awal lagi aku dah tulis bukan nak show off bukan nak menunjuk-nunjuk sama lah tuh. hehe. tadi masa berfacebooking aku dapat dapat msg kat inbox. terkejut jugak tajuk BLOG DIER PINK LAAA..hehe dalam hati sapa yang blog pink itu? ramai kot blogger blog pink.

hehe yang lawaknya muas cakap dia terinspirasi dengan kaler pink lepas jenguk blog aku. haha ah sudah blog aku ni pukau orang supaya minat pink kah? huhu takut pulak aku. kang masuk berita. blog the chronicles of yaya telah memukau blogger supaya gilakan pink. OMG!!! mintak dijauhkan.( budak mental macam aku memang melampau imaginasinya)

aku nak ucapkan terima kasih sebab ada juga yang sudi baca blog aku walaupun hari -hari update tentang pinky.

so kalau korang rasa nak bodek muas supaya review blog korang silalah pinkykan blog anda sekarang. hahaha..jom ramai-ramai terjah blog muas ni

hambik!! femes dah muas..hehe..apesal la dia ni cun sangat?

antara ayat yang aku suka ialah
 "t since MUAS nmpak blog cik yaya ni rase cam da FALL IN LOVE kot ngan warna PINK."

kalau nak baca apa dia merepek tentang aku dipersilakan klik SINI



3 comments:

  1. Woah~ Belog ni mampu menjatuhkan hati orang terhadap pink lah! Lepas ni tak nak mai, takut terjebak. Haha. Joke! :D

    ReplyDelete
  2. cun? hiperbola tu,.hihi,.
    sayer memng suka blog awak,.
    thanx for da entry,.=)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^