10 January 2011

.suka barangan yang kretif2? jom shopping kat myshop4u


Assalamualaikum,

okay2 aku janji ini entry last untuk malam ni. aku nak promot blog yang baru ni. baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan. blog ni jual barang-barang yang comel-comel tau. ala yang kraf-kraftangan sekarang tu lah

ni antara contoh produk-produk yang dijual dalam blog myshop4u

comel kan. geram je aku tengok eksrem ni..comel bebenor.


haaa kalau nak buat nama-nama cmni pun ade okay. harga pun berpatutan beb..


kalau nak buat gantung-gantung ni depan bilik ke..bilik air ke leh request gak..design la cantik2 dyorg mesti leh buat la..heheh..


ni kalau nak letak kat henpon pulak. sekarang kan dah macam-macam style nak cantiikkan henpon. so kalau nak lain dari yang lain leh la order kat myshop4u

so jom lah shopping dan beri sokongan kat blogshop baru ni.barang murah-murah je. jangan risau. 
hehe~klik sini

6 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^