29 January 2011

.saya pun dah buat heartbeat! yayyy anda bila lagi?

Assalamualaikum,

dah lama tak menulis. semuanya disebabkan faktor-faktor nak merileks kan diri. tapi mana boleh blogger tak menaip. rasa macam tak lengkap hidup. macam-macam komen aku baca tadi. thanks yang meninggalkan komen. aku akan cuba mereply satu persatu-satu.

tentang tajuk kat atas tu sebenarnya hati berbelah bagi nak buat ke tak.nak ke tak. sebab rasa macam malassss sangat. tapi lepas tengok blog sorang mama yang dah dpt beratus2 dari heartbeat ni. hati dah tak berbelah bagi dah. terus sign up account. haha i am greedy kan. alaa duit tu buat topap-topap time susah pun apa salahnya

so kalau nak join bolehlah klik sini ye


jangan risau status gliteratti korang kat nuffnang takkan terjejas sebab ini bukan iklan ape. ini just produk cenderamata je. so jangan risau-risau. 

tak rugi beb. benda ni lebih kurang sama je formula dengan nuffnang. klik dapat duit. that all. aku syorkan la korang join sekali sebab tak rugi..yang penting kena usaha tambah rajin update blog,baru lah trafik tinggi

p/s: kalau orang cakap kita mata duitan biarkan. yang penting kita tak mintak duit dia. usaha sendiri kan!


2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^