30 January 2011

hobi baru aku iaitu melentikkan bulu mata dengan eye lash curler

Assalamualaikum,

woot.woot. harini aku nak kongsi dengan korang hobi yang pelik dan korang takkan pernah jumpa lagi buat masa sekarang. kat blog ni je korang jumpe. hahaha. pernah tak korang jumpa orang yang hobinya lepas mandi je mesti melentikkan bulu mata. mesti tak pernah kan.

aku baru je beli benda ni semalam. kat kedai barang-barang aksessori. kedai ni murah gila beb. kadang-kadang barang-barang yang kita sangka mahal tapi murahh je beb. suka2!! contohnya benda pelentik bulu mata ni RM 3.90 je. aku terus la grab hehe. kaler pun cantik. nasib baik tade pink. kalau tak mesti rembatt!

siap reveal harga lagi nyahh..haha bukan mahal pun


cantik tak? comel je kan. hehe


opps aksi selepas ini sila jangan tiru ye =,=
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.


marababahaya!


hahahaha. aksi melentikkan bulu mata yang ekstrem!


gigih menggunakan benda ni. besh woo bila buat benda ni kan mata rasa mengantukkkk je. besh sangat2. kalau sesapa yang tak leh tido tu leh la beli benda ni main-main bulu mata sebelum tidooo..hahah tips lucah r.

tapi jaga-jaga jangan terkepit mata sudah. nanti nak cantik jadi cacat pulak. sapa susah???korang jugak. so kepada yang nak melentikkan bulu mata tu buatlah exercise ni hari-hari selepas mandi. memang berbaloi-baloi..

walaupun orang kata bulu mata saya ORIGINAL tapi orang tetap nak cakap PALSU.. ouh sedihnya..tapi tak pe lah hanya saya seorang yang tahu mana palsu mana ori.hehe




17 comments:

  1. wahhh, mcm best je. nak try jugak :D

    ReplyDelete
  2. hehehe . mcm barbie doll lah mata akak pasnieh :D

    ReplyDelete
  3. hahaha.

    kat kedai due engget, bende nie rm2.00 je.
    hehehe...

    macam best pulak!

    nak cube lah. haha!

    ReplyDelete
  4. Haa~ Orang pom salu cakap Shag punya bulu mata tipu. Sedih sob sob tau! Huhuhu.

    Err, benda tu ada kat dalam laci accessories. Tak guna. Lepas ni boleh lah buat main main sblm tidur ;D

    ReplyDelete
  5. owhh..itu hobi akak dolu2 cik yaya...
    pagi,ptg,siang,malam pon nak kepit benda alah tu.skrg tak de dah hobi tu.(tak bermakna akak la ni pakai bulu mata palsu..tak penah sekali pon)

    ReplyDelete
  6. yaya, sy beli tuh rm1.90 jerk..siap wrna pink gitew..hehe

    ReplyDelete
  7. hihi . pernah cuba tapi takut lah :)
    tapi bulu mata jadik lentik gila . nampak jojes pas buat tuu :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^