09 January 2011

GENG BLOG PINK : Survey T-shirt GENG BLOG PINK

Assalamualaikum

Hari Ahad yang besh..sebab pagi-pagi kawan aku dah menjerit-jerit ajak pergi makan roti canai..perrgh sedap woo..perut pagi-pagi ni deria lapar aktif sikit. sudah-sudah jangan merepek. sekarang aku nak buat surrvey dulu tentang t-shirt GENG BLOG PINK

T-shirt ini telah direka oleh Wan Hazel. siapa tak kenal Wan Hazel ni aku tak tahu lah. femes kot bab kretif2. aku terpaksalah memaksa dia mereka t shirt ni. sebab kalau aku yang design mesti hancur nokss..hahaha

tapi sebelum apa-apa aku nak buat survey dulu korang suka design A OR B OR C OR D OR E. aku ikut majoriti ye.harga tak tahu lagi. aku tengah survey. sekarang aku cuma nak tengok berapa ribu orang nak beli. tapi ahli GENG BLOG PINK je lah. yang belum daftar sila daftar.

PERHATIAN:
anda boleh menjadi ahli geng blog pink dengan hanya meninggalkan url di blog aku or join kat facebook. yang penting tinggal url. tapi faham-faham lah ye kalau aku tak terjah balik. sebabnya awal-awal semester ni tak larat nak bukak semua blog. busy skit. tapi jangan risau kalau anda dah tinggalkan url means anda dah DITERIMA JOIN GENG BLOG PINK! okay...

SO SEKARANG UNDI  DESIGN MANA ANDA PALING SUKA!!

DESIGN A



DESIGN B



DESIGN C


DESIGN D


DESIGN E

P/S: THANKS A LOT WAN HAZEL. 


 

43 comments:

  1. sya prfer design b,..lbih comel..design pon nmpk mood yg ceria

    ReplyDelete
  2. Design B lawa .. Design A pun okay :)

    ReplyDelete
  3. Walaupun saya bukan geng blog pink,tapi saya nak vote jugak haha..B! B lawa..

    ReplyDelete
  4. design B lawa.
    tapi untuk tulisan prefer design c :)

    ReplyDelete
  5. Shag sokong B :P

    Err, kalau Shag punya belog tak kaler pink boleh ke join Yaya? Kiki.

    ReplyDelete
  6. saya pun suka yg B..klu ikut simple mmg sume simple n nice...tp yg B tu nmpk cam exclusive sket..cewaahh..(pepandai jer) ;p

    ReplyDelete
  7. semua pilih B..wan dah agak dah..koz desigb B nie sesuai utk semua..wanita btudung pun leh guna..so badge blog pink nampak..tol tak smua??hehehe

    ReplyDelete
  8. B lah akak .. tak cover dunia sngt bila pky tdung . nmpak cupcakes comel tu . hehe ~

    ReplyDelete
  9. i'm da 1st 1 who voted kt tepi tuh..huhu

    http://letsmakeover2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hohohoho , B menang la tooo ;)
    AHAHAH

    ReplyDelete
  11. design B . nak joinnnnn
    http://ernynuraiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. semua cantik la.....nk juga,tp mata sy xdapat memilih la http://www.fuziahfbi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. yaya...nak join geng blog pink jugak, url blog http://therosputih.blogspot.com

    design b lain dari yang lain

    ReplyDelete
  14. saya prefer yg design B kak yaya. sebabnya kalau ada yg pakai tudung tulisan dia xberapa nampak. :)

    ReplyDelete
  15. nak design b ! hehe.cntik + simple

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^