05 January 2011

GENG BLOG PINK: Segmen Shopping Online


Assalamualaikum,

dah lama tak buat segmen kan. so harini aku nak buat balik la segmen geng blog pink ni. walau pun ntah pape tapi nak jugak buat. aku tau mesti tak ramai yang buat sebab sibuk sekarang kan. semester baru dah bermula. so aku buat segmen ni khas untuk yang sudi buat je lah. hahah

seperti biasa, tiada syarat-syarat yang susah .apa yang korang perlu lakukan ialah
-buat satu entri tentang shopping online yang korang sukaaa gila..kalau tak tengok sehari tak sah. kalau tengok blogshop online tu jeee mesti nak beli. hehehe.tak kisahlah nak list kan satu je pun cukup kalau nak lebih pun tak kisah. tujuan segmen ini hanya untuk berkongsi tempat shopping online yang korang selalu tengok. jangan lupa letakkan link blogshop tu eh. so senang geng lain nak terjah blogshop tu. hehehe

lastly sila tinggalkan link kat entry ni ye. 
p/s: tiada paksaan untuk buat. terpulang kepada individu. hehe~ selamat membuat!!


 

6 comments:

  1. blogshop?? huhu kalau shopping online tu takde blog tapi dekat facebook je, takpe ke cik yaya??

    ReplyDelete
  2. oh...mimi pernah buat psl pengalaman online shopping je dekat blog

    ReplyDelete
  3. cik yaya, dah siap hehe
    http://zakmalstory.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-shopping-online.html

    ReplyDelete
  4. yaya, mimi pun dh siapkan

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-shopping-online.html

    ReplyDelete
  5. http://ressaceca.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-shopping-online.html

    finished!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^