01 January 2011

GENG BLOG PINK : AZAM TAHUN BARU



Assalamualaikum,

wah GENG BLOG PINK dah buat segmen baru la..kalini cik diba yang buat. hehe thanks diba. segmen tentang azam tahun baru. ouh azam tahun lepas pun tak pernah tercapai inikan azam tahun baru. huhuhu

setiap tahun sebenarnya aku berazam sangat nak badan macam
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
korang jangan gelakkan aku eh! 
.
.
.
.
.

megan fox..hahhaahaha tak boleh blah kan.badan dah macam dugong. ada hati nak jadi duyung. forget it yaya ! ahahha azam aku yang satu ni tak pernah menjadi2 bilalah nak menjadi kenyataan.

tapi.
aku kan dah cukup bersyukur kalau badan aku slim skit macam

zizie ni dah la putih melepak...tersenyum puas abang bung. hehehe. aku dapat macam ni pun jadilah . adalah shape skit. ini macam batang balak dah. makan tak hengat dunia. tapi aku berazam. andai ada orang masuk pinang aku .akan ku terus diet ketat! hahaahaha 

ini jelah azam aku setiap tahun. jangan korang tanya azam lain. sebab azam lain terlalu banyak nak kaya la , kawen ngan anak raja gopal la..oopss tettttt.

aku nak tag
butterflyana
syazana
zati
misa sakura
wanie
SEMUA AHLI GENG BLOG PINK

p/s: ahli geng blog pink sila sokong segmen cik diba kita. dia berhempas pulas membuat segmen hehe. thanks diba!


15 comments:

  1. Hehe. Bagus lah geng pink ni! Aktif buat segmen ;)

    ReplyDelete
  2. cmna nk jOin jd membe ahli blog PINK ek?
    hehe ;p

    ReplyDelete
  3. hey yaya..dun worry..i think all of us(women/gurl)have the dream of megan foxx shape.not only u..so its normal!hee..

    ReplyDelete
  4. sep3. hehe

    http://syazberry.blogspot.com/2010/12/azam-tahun-baru-2011.html

    ReplyDelete
  5. haha... sme la kiter punyer azam.. nak kurus.. hihi..thnks ya... hihi

    ReplyDelete
  6. http://followandread.blogspot.com/2011/01/my-wishlist-nak-nak.html

    Shudah Shiap ! hihihihi. :D

    ReplyDelete
  7. http://kesahidupsaya.blogspot.com/2011/01/azam-tahun-baru.html

    =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^