07 January 2011

.entry-entry yang akan buat korang popular dalam masa sehari.

Assalamualaikum.

Sejak akhir-akhir ni aku tengok lah kan dunia blog semakin panas.dulu pun memang dah panas tapi sekarang semakin panas. orang berlumba-lumba nak popularkan blog masing-masing dengan pelbagai cara.cara baik, cara menarik dan cara kotor. apesal ayat aku skem A sangat neh?

harini aku nak bagi contoh-contoh entry yang mungkin akan buat korang popular sekejap

ENTRY YANG ADA UNSUR-UNSUR KUTUKAN

haaa kalau entry jenis ni memang korang akan jumpa punyalah kat dunia blog ni. korang kutuk jelah bloggers yang korang rasa tak suka. or rasa anoyying gila. may b korang tak suka cara dia berpakaian terlalu up to date. or may b korang tak suka cara dia menulis sebab terlalu berlagak atauuuu sebab korang memang dengki. hahaa bila korang dah tulis tentang benda yang korang tak suka dan ianya memang bertentangan dengan pendapat bloggers lain maka blog korang akan popular dalam masa beberapa hari je .kalau follower korang baru 10 orang. esok lusa dah 1000 orang. gila tak? hahaha. tapi aku tak galakkan korang mengutuk sesama blogger. negara kita negara yang berdemokrasi. cakap elok-elok sudah. jangan cari masalah.

ENTRY YANG BLOG ANDA MASUK MAJALAH
hehe. kalau entry ni for sure la blog korang popular untuk jangka masa yang pendek. hehehe. yelah kalau korang tulis 'wah!! blog aku masuk majalah DARA!!' sah2 orang nak baca kan. cmanalah blog dia ni leh masuk majalah. mesti orang tertanya-tanya dan cari blog korang. lagi-lagi kalau pembaca majalah tersebut. blog korang mesti takkan putus-putus pengunjung. itulah salah satu cara blog boleh popular dengan cepat dan pantas

ENTRY TENTANG KORANG JUMPA ARTIS /BLOGGER POPULAR
kalau jumpa artis popular macam...hmm sapa kat Malaysia ni artis popular..aku blurrr jap. ahh sape2 jelah. janji artis. kalau korang tangkap gambar korang dengan artis tu lagiiilah..sekarang kan trend gathering-gathering blogger. kalau korang pergi tangkap gambar dengan maria elena ke..cik epal hijau e sah-sah blog korang tumpang femes gak. bukti gambar itu penting ye..hehe kalau tak orang cakap korang bohong..

ENTRY TENTANG FAKTA YANG MENJIJIKAN/ MENAKUTKAN
hahaha contohnya fakta 'korek hidung boleh menyebabkan kemandulan.' hahahaha mesti ramai yang berpusu-pusu ke blog korang sebab nak baca sebab ape korek hidung leh menyebabkan kemandulan. hahaha aku reka-reka je fakta tu sebagai contoh.janganlah percaya bulat-bulat pulak. nnti berkerak-kerak tahi hidung penduduk Malaysia yang baca blog aku ni. hahahha bayangkannn

okaylah hanya ini yang mampu aku fikir sekarang. terimalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

agak-agak kalau korang letak gambar mencapap ni blog korang leh femes tak? hahh muka tanpa mekap no editting.tengah pakai mask. natural ugly.hahahahhahah~baru aku perasan selama ni hidung ku macam jambu batu comel heheheh

21 comments:

  1. jangan cik yaya....
    karang ade yang buat entry "TARUK GAMBAR GEDABAK BESAR : MENJENGKELKAN"
    alah mcm entry gadis shawls melaram tu..hak3

    ReplyDelete
  2. eh??
    chek yaya ke nie?
    look different lahh!!
    hihihi...chumil:))

    ReplyDelete
  3. akak , the 4th point sgt lawak okey . hehehehehe ~

    ReplyDelete
  4. Hihi..mencapap oh..em kadang-kadang boley la nak tulis entri-entri camgitu..kalu tiap2 entri wat pasal kontroversi menyampah pulak nanti readers..Kiz actually tak suka sgt nak baca blog yang wat isu-isu kontroversi...huhu..terpanjanglah pula..

    ReplyDelete
  5. haha...yg ni pon bleh d katakan menimbulkan kontroversi..heheh :)

    ReplyDelete
  6. @anamizu

    OMG!! HUHU..smpai hati..buatlah yaya terima je..leh femes jap

    ReplyDelete
  7. @::anithabilchan::

    biase2 je..tade diff nyee..dlm blog mmg la lain..realiti..seram

    ReplyDelete
  8. wa zaza dah terkena ma...kena kutuk dgn sedasyat2nya kat satu blog..dari follower die 10 dah jadi 100.dlm masa bape hari...huhu

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^