08 January 2011

.BUKTI!! cik yaya memantau peserta contest seiras.

Assalamualaikum,

harini yaya baru je copy gambar-gambar peserta contest seiras dan slogan-slogan mereka. phewww mencabar iman babe..mana tak nya macam-macam ragam blog yang jumpa masa blogwalking tadi.


  • contohnya gambar lambat loading.
  • tak boleh copy..kena ctrl +c baru boleh copy
  • page yang lambat loading
  • tulisan yang terlampau funky


whoaaaa memang penat sangat-sangat.

ada 3 peserta yang penyertaan bermasalah. sila TAKE NOTE 3 PESERTA NI yaa..hehe


  • ada jugak blog yang not found pulak. kepada Armiza sila take note yaa. aku tak boleh nk buat apa la kalau blog not found.

tapi xpe. aku rileks je. kalau tiada sebarang perubahan sehingga tarikh akhir kira tiada penyertaan la. sebabnya ini kali kedua aku terjah blogblog perserta contest kami seiras. bayangkan 43 penyertaan. penat.penat. tapi berbaloi2 aku buat contest ni sebab lebih dari 10 orang yang join. luar jangkaan aku. hehe

meh sini aku nak tunjukkan separuh gambar-gambar peserta yang join contest ni




kepada  yang tiada gambarnya aku minta maaf. lain kali aku letak eh. kpd yang seorang lagi tuh memang aku dah tejah blog korang. tapi xde gambar..tapi kalau dah ok nnti aku terjah lagi. dun wory2..aku bagi semua sama adil.

untuk pengetahuan peserta-peserta tarikh tutup 13 febuari ye. or mungkin akan dipercepatkan. hehe tunggu je lah. so jangan la ketinggalan update-update dari aku okay.

hadiah pulak aku pun confius tatau nak beli ape. hahaha korang ada cadangan tak?
yang lain kalau nak join dipersilakan. penyertaan anda amat di alu-alukan, hehehe

15 comments:

  1. haik asl tkdee...em kat label contest

    jap bg link lagi

    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2010/12/contest-kami-seiras.html

    ReplyDelete
  2. kalu kembaq yg masok sure mnang.haha

    ReplyDelete
  3. husna tu saya ke?

    http://husnaahmad.blogspot.com/2010/12/contest-lagiii-kami-seiras.html

    ReplyDelete
  4. Macam mana nak join contest ni? hadiah apa?

    ReplyDelete
  5. thanx yaww cik yaya!!!!
    truja gak melihat dis entry..wee=)

    ReplyDelete
  6. @AMMAR YASIR

    cmane nak join? sila baca syarat2 kat etas ye..hadiah supriseeee..tungguuuu

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^