23 January 2011

.benda yang wajib ada dalam pencil case.

Assalamualaikum

kalau dah nama bakal cikgu mestilah tak lari dari pencil case kan. kadang-kadang pencil case cikgu lagi power dari anak murid. segala benda khazanah mesti ada dalam pencil case tu. bukan alat tulis je. aku tahu ini entry ntah pape tapi aku nak buat gak ,hahaha

kalau dah nama pun pengasas geng blog pink maka...pencil case aku pun mesti
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



pink jugak! hot pink lak tuh. memang gedik.



masyallah. semak gila  pencil case aku. plastik gula-gula pun ada.sila abaikan

tapi ada yang lebih penting korang kena tahu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


tarikh-tarikh cuti semester la! memang wajib ada dalam pencil case aku. supaya hari-hari hafal cuti. bagus tak?



losyen pun ada. pink lak tuh. huhu. rosak-rosak..ni kalau duduk dalam kelas berekon amatlah diperlukan untuk menggedikkan diri. nanti tangan kering..tak selesa nak belajar.hahahaha!!

owh ni lagilah wajib. aku ni dahlah anti pakai kad matrik. benci r benda tergantung-gantung. so untuk keselamatan letak la dalam pencil case. kalau tak nanti RM50 aku melayang begitu saja. sekarang ni kalau salah sikit denda adalah berbentuk wang ye murid-murid. aku sangat sayangkan duit aku. aku takkan derma kat tempat yang tak sepatutnya. heheheheh.

rasanya ni je ada dalam pencil case aku. tu belum tengok pencil case aku no 2. lagilah banyak barang. gunting ,gam semua ada. kata cekguuuuuuuuuu~



13 comments:

  1. hihi . sama ah , kalau bab2 cuti memang dah hafal dah dari awal sem . huhu :D

    ReplyDelete
  2. hehee comelnyer pencil case dia. sy pon suke nyiow name marie tuh.cute habes!

    ReplyDelete
  3. smga jd cekgu yg berdedikasi kelak (:

    ReplyDelete
  4. ala beshnye..
    pasni ank murid panggil cikgu yaya pinky..heee..

    ReplyDelete
  5. Dalam pencil case Shag ada pen hitam biru merah, pensel mekanikal kuning, liquid paper, pembaris kontot, pemadam hitam, stapler kecik kaler biru, paper clip gold, pin tudung, kalkulator. Kertas semua dalam wallet :P

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^