22 January 2011

.belog the chronicles of yaya ada kat belog cap ayam


Assalamualaikum,

sape the chronicles of yaya tuh? popular kah? orang kenal ke? ntah pape je.

tapiii kalau belog cap ayam mestilah orang kenal kan. blog yang comel-comel tu. yang blog penuh dengan ayam eh tutorial tu..hahaha

aku bukak-bukak je blog cap ayam ni semalam tup2 bawah header dia menarik perhatian mata ku. lalu ku telek2 ku belek2 rupanya kata-kata ku telah direview oleh belog cap ayam. memang terbaeeek la. kan aku dah cakap hidup ni ada timbal balik. sebab aku selalu bagitau orang kalau nak belajar tentang blog ke , tutorial comel-comel ke wajib pergi belog cap ayam.

so sebagai penghargaan pada diri blog aku pulak ada kat belog cap ayam. suka2!! terima kasih amar. lain kali buat tutorial besh2 lagi. 

korang tak percaya ke? tengok la atas ni. tapi kalau tak percaya gak pergi la belog cap ayam ,nama je belog cap ayam tapi isi cap chicken. hahahahaha!! gurau2~

1 comment:

  1. ye...kalo cikbintang g sana..
    ade je ayat2 cik yaya mnjd front liner dsitu..hehehe

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^