10 January 2011

asyik-asyik update pasal GENG BLOG PINK je. karang ada anonymous yang muncul pulak.

Assalamualaikum,

Isnin yang bagi aku amat melemaukan. terlalu lemau dengan kelas-kelas yang padat. but today tak terlalu padat lah. mesti korang dah bosan kan aku asyik update pasal geng blog pink je. t shirt geng blog pink lah. ntah pape lah. hahaha. tapi aku update pun ikut masa gak. bukan selalu sangat ye.

pasal t-shirt tu sekali lagi aku tegaskan disini TIADA PAKSAAN UNTUK MEMBELI. aku tak rugi pape. korang pun tak rugi. apa lah salahnya melabur sikit duit untuk baju pink comel itu. sekadar kenang-kenangan masa berblogging. nanti da ada cucu cicit boleh la tunjuk

"cu..ni haaa t shirt geng blog pink nenek dulu masa berblogging...comel kan...nenek memang gedik time muda-muda dulu..bajet comel...hehe''

itulah kata-kata nenek iaitu korang pada masa tua nanti. hahha.tengok tu tak habis-habis pasal GENG BLOG PINK je..hehe.

okaylah harini aku nak tempek muka aku lak kat blog ni. rasa macam dah lamaaaa jek tak tayang gambar besar-besar bagi orang sakit hati tengok kan. hehe. maaflah gambar ni kualiti biasa je. pakai uniform pulak tu. sila abaikan. aku tangkap gambar ni masa lecturer tiada dalam kelas ye..time lecturer ada aku studyy..betol lah!!



aksi ntah pape

muka sengal

bajet hot lah

cameraman aku ni pakai candid jek. tak sedia pun lagi

sudah! cukup. aku benci tengok muka aku

korang pun sama kan. tak suka gak. so aku pun tak suka. korang pun tak suka. kita sama-sama tak suka. sekian terima kasihan. 

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^