21 January 2011

.6 senjata utama nuffnang.

Assalamualaikum,

Kalau pasal nuffnang je mesti korang suka kan.. mesti fikir trafik = $$$$. hahahaa aku memang mata duitan sejak akhir-akhir ni sebab elaun tak masuk lagi. so kalau apa-apa yang boleh buat duit aku akan grab. baru je tadi deal dengan mak cik nak jual roti. hahahah lawak kan. rezeki jangan ditolakkkk..

mesti korang tertanya-tanya apalah 6 senjata utama nuffnang kan. kalau nak tahu sila KLIK SINI. nanti korang ikut la arahan yang diberi.

2 comments:

  1. lajunyaaaaaaaaaa saya tengok lajunyaaaa tapi nnt lah dkt umah baru ada sound2 nak dgr ke apa eh apa ni aku ckp awk fhm? haha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^