18 December 2010

wasiat cik yaya.


Assalamualikum,

pagi yang gelap,
kini makin gelap
aku dah bengang
 makinlah bengang..mengapa kau buat beginiiiiiii..
(SILA NYANYI IKUT LAGU HUJAN TU EH)

korang nak tahu kenapa aku sewel menyanyi pagi2 nie. ini semua disebabkan lappy kesayanganku tetibaaa takmo on. huhu aku buntu weh.lappy tu dah mcm bf kedua aku weh selepas si muncit. selalu gaduh dengan si muncit pun sebab si lappy..haaa korang tengoklah betapa besar pengaruhnya si lappy tu smpai si muncit jelesh! hahaa

aku pun tak tahu nak buat apa lagi sekarang ni pening kepala..so aku cik yaya nak minta maaf banyak-banyak kat korang kalau aku tak reply komen. tak approved ke..ni pon aku gune komputer kat rumah nak approved 24 komen pagi tadi jek..kesian kat kakak-kakak dan adik-adik GENG BLOG PINK dah penat-penat buat entry pasal pecahkan ais pink takkanlah aku tak nak approve lak kan..so aku dah letak semua link kat segmen pecahkan ais pink..pendaftaran geng blog pink yang baru..makin ramai weh yang join..semakin aku suka..hehe mesti GENG BLOG PINK yang lain pun suka dapat kawan baru kan.

so kakak-kakak dan adik-adik GENG BLOG PINK...jangan rindukan cik yaya korang ni..cik yaya terpaksa mengoffline kan dir buat sementara waktu kerana sebab yang memang tak leh nak dielakkan..(GILA PERASAN)

P/S :kemungkinan laptop cik yaya rosak sebab terlampau panas kot..hehe demam panas..doakan laptop tak kena repair RM100 ke atas okay!!

P/S : Pesanan untuk GENG BLOG PINK..yang mana tak buat segmen geng pecah ais pink sila buat, jangan malas-malas terjah blog geng lain..

waaaa dah macam wasiat jek!


 

4 comments:

  1. sabo jela cik yaya . lenkali pakai cooler biaq tak paneh . HEHE . pape pon i will support u :D

    ReplyDelete
  2. alaaa..blog kite baru je tukar kaler lain...sblum ni pink..kalu tak leh la join huhu

    ReplyDelete
  3. @meaw

    huhu sbb xpakai cooler la tu pasal mcm nk meletop

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^