17 December 2010

.tuah jadi follower ke 100.


Assalamualaikum,

memang tak menang tangan lepas buat GENG BLOG PINK ni. memang aku dah jadi macam superwoman..tapi tak pe demi geng blog pink aku korbankan masa lapangku. hahaha tapi nanti kalau aku dah start blaja balik memang mimpi la nak aktif macam ni.hehe

pasal tuah jadi follower ke 100 ni aku terkejut beb..g jalan kat blog dibadeebut tadi tengok2 dapat award khas beb..hehe..sebab jadi follower dia yang ke 100..besh woo sebab aku sorang je yang dapat award ni. korang mana ade..jangan jelesh..kalau nak juga g la mintak kat diba.mane tau dia rajin nak buat lagi ke? hehehe setiap follower dapat award ke

apa-apa pun thanks diba sebab bagi yaya award follower ke 100...so ape lagi yang lain jom la follow diba..!


5 comments:

  1. PLEASE VOTE YANA~
    1st=http://www.facebook.com/pages/Sista-Modeling/165606053463825
    2= http://www.facebook.com/photo.php?fbid=176789382345492&set=a.174974705860293.40070.165606053463825

    ReplyDelete
  2. wah..tahniah2..mmg sngat bertuahh...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^