23 December 2010

.tiada apa yang lebih menggembirakan bila dapat berchatting dengan kak CPM yang gojes ni.

Assalamualaikum,

wah..byk nasihat yang aku dapat lepas buat entri pengakuan berani mati tadi. hehehe just be yourself yaa cik yaya fox. hahaha. sejak bila kau adik beradik dengan megan fox ah? gilaaa.

tajuk kat atas macam besh kan. sapa tak kenal dengan CPM honey nurhaliza. orang yang jarang make up je tak kenal kot. tapi kakak CPM memang besh. aku memang adore gila dengan dia. suka cara mekap. suka cara pembawakan diri. dan tak cepat melatah kalau masalah berlaku. cool je. (mana aku tau? sebab aku selalu follow twitter CPM la..hehe)

semuanya secara kebetulan kenal akak CPM. sejak menang contest aritu aku lebih cenderung gila bermekap. hehe. thanks a lot akak CPM. walaupun aku tahu ramai lagi yang berebut-rebut nak jadi adik angkat dia dan walaupun dia dah ada adik yang memang vogue juga iaitu IRENE NADIA MARCELLO. sapa tak kenal? hehe tapi aku tak de la tahap nak jadi adik angkat tu. tak layak. just dapat mengikuti perkembangan akak CPM pun alhamdulillah

sekarang dia sedang hamil baby ke 3. murah rezeki dia kan. kalau korang baca blog dia memang ada entry yang emosi. semuanya sebab orang dengki kan dia. tapi akak CPM tetap rileks. biarlah jadi apa pun dia tetap dirinya.
love dis pic so much! (akak pinjam ye..hehe)

lagi satu yang paling aku suka tentang kakak CPM ni ialah mekap dia. so natural .dia tak kedekut lansung nak kongsi ilmu mekap dia dengan pembaca-pembaca blog. hope satu hari nanti..kalau aku kahwin aku nak kakak CPM yang mekapkan. mahal pun mahal lah janji  sentuhan akak CPM. 

wah dah banyak aku melalut ni. tapi aku happy gila harini dapat chat dengan dia. tahu perkembangan dia. that's all..itu pun dah cukup.hehe



so kalau korang nak baca gak blog dia klik sini EVERY MINUTE IS MY PRECIOUS

p/s: kak CPM!! hope dapat baby twin..mesti comel

6 comments:

  1. entry ni buat akak renung jauh2...n thanks sbb hargai kewujudan akak slama ni...insyallah jikalau apa yg kita beri tuh baik,maka balasan nya pon akan baik2 jugak...ingat segala apa yg akak pesan ok...

    walaupun yaya x jadi adik akak,tp telah menjadi sebahagian dr sahabat2 akak...akak hargai sgt2...:)

    ReplyDelete
  2. @~CPM honey_nurhaliza~

    terima kasih kak sudi singgah blog kecil ni..hehe yaya sentiasa ingt pesan2 akak..thanks terima yaya seadanya

    ReplyDelete
  3. adek bradik ni mantap kot!! huhuh.. jelez tgk diorg.. hhuhuhuh.. fiq admire aizul marcello.. kire my idol in blogging la.. =)

    ReplyDelete
  4. @AfiQ

    temanya semua adik beradik diorang menjadi lah..hehe

    ReplyDelete
  5. wah2..best nye dpt sembg gn die...sapa x knl die tu..hehehe..

    Doraemon Episod Akhir?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^