14 December 2010

.teringin nak pakai jubah pula.

Assalamualaikum,

hye readers, tengah buat apa tu. mesti ada yang tengah sibuk bekerja kan. tak pe2 jangan tension2. rileks sudah. semalam masa berfacebooking tetibaaa kawan aku suh aku pilih jubah untuk dia. dah pilih-pilih tu tetibaaaa terdetik pula nak pakai jubah. waaa mcam dapat hidayah pulak kan. tapi serius dah lama teringin nak pakai jubah but jubah terlalu labuh la. sangat tak sesuai dengan ketinggian aku yang memang serius tak tinggi. huhu

semalam buat research sikit pasal jubah ni kat facebook. tetibaaaa terjumpa satu facebook jual jubah ni. sangat lah terjatuh cinta kali pertama aku tengok. tengok bawah ni.


credit to JUBAH LOVERS

kalau korang nak beli jubah cantik macam ni boleh la ke JUBAH LOVERS.banyak pilihan yang cantik-cantik. nanti dah dapat elaun insyaallah aku usha-usha yang mana sesuai ikut ketinggian..huhu. sapa-sapa yang rendah macam aku korang senang tak nak bei jubah? share la skit..

1 comment:

  1. susah lah nak cari jbh utk org petite..jubah semuanya panjang2..pakai heels pun blm tntu dapat suaikan tinggi dgn jubah tu..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^