17 December 2010

.tentang cik yaya.

blog yang penuh dengan warna pink ini kepunyaan wanita di bawah ini :



Nama : Nur Hidayah Binti Hainan ( saya tahu korang macam pernah dengan nama ayah saya tapi jangan ejek           sebab saya kurang suka)
Umur : 21 tahun ( kekal selama-lamanya hahaha)
Nama Comel : yaya, kakak, dayah,daia (tapi kalau kat blog aku prefer yaya la. daia tu kawan-kawan rapat)
Dilahirkan : 1 Disember 1989
Asal : Pahang

Tentang aku
seorang bakal guru pendidikan khas
sedang melanjutkan pelajaran
full time student
seorang yang kadang-kadang gila,ceria,sewel
sorang yang selalu cuba menguruskan bahagian2 di badan
seorang yang hanya suka tangkap gambar muka
seorang yang cepat sentap dan suka menyentap
seorang yang kuat makan 
seorang yang suka memasak
seorang yang gila addict dengan gambar
seorang yang suka pink tapi tak berapa addict
seorang yang sudah berpunya buktinya disini



                                                         Daisypath Friendship tickers

                                                                             dan disini

muka kami mmg cmni. kalau jumpa dia jalan dengan perempuan lain selain muka itik pakai tudung purple tu sila calling2 saya. saya nak hantar peluru berpandu kat muka itik pakai baju putih tu. hahaha

p/s: yang lain-lain nanti2 la update.

dulu tujuan buat blog ni untuk luahan perasaan time itik pakai baju putih tu belayar..so boleh la feeling-feeling jiwang kan. tapi sekarang dia tak belayar so blog ni lebih kepada hal diri saya, keluarga, isu semasa, temanya hanya tentang diri sayalah.hehe tapi bila itik baju putih tu dah mula belayar saya akan start balik jiwang OKEH!


 

31 comments:

  1. bagai batang tebu dibelah dua la kak yaya..heee
    ^___^

    ReplyDelete
  2. @erie
    hahaa jahat gila tebu ko samekan ngan akak?

    ReplyDelete
  3. nak cubit2 je pp cik yaya nih..ngee~~

    ReplyDelete
  4. wah! cute..cute...tidak dapat ku katakan apalagi... hehe..

    wah! bakal cikgu..kena panggil cikgu yaya la nie..hehehe

    salam perkenalan

    ReplyDelete
  5. @namaku annonymous

    heehhee..jgnlah ckp pape dah..hahha kembang sudaaa

    ReplyDelete
  6. kak yaya..comel sangat k..
    sangat jeles

    ReplyDelete
  7. tatak cangat comel !!
    cangat cangat !!

    tatak punyer blog pon comel ..
    nk blja ley x .. :)

    ReplyDelete
  8. Cik Yaya COMEL SANGAT SANGAAAATTT <3

    ReplyDelete
  9. bufday kite same...!!!! hehehe

    ReplyDelete
  10. comel la kamo dear..tombam2 pon comel bak kate alif satar dalam iidola kecil..wat muncung itik pon tomeyyy...

    ReplyDelete
  11. comel dalam gambar je. realiti. hehe

    ReplyDelete
  12. asal pahang ker?wow..sama lah kita..:)

    ReplyDelete
  13. saya hanya comel dalam gambar lepas edit. hehehe mmg mengaku pun tak lawa dlm realiti. hehehehe =)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan :) cik yaya 21 tahun selama2nya :)

    ReplyDelete
  15. @puanbee

    salam perkenalan pn bee..hehe kekal selama-lamanya

    ReplyDelete
  16. hehheee... sy bace smbil senyum2. comel betul ayat yaya ^_^

    ReplyDelete
  17. Dear...sweet cOuple la...smoga bhgia yeerpp...
    Sy da follow blOg kamo..PINK itu cute n sweet..
    Sy jgk gilerkn PINK PINK dan PINK lg... :)(Wat gaya bdk2)heheee

    ReplyDelete
  18. salam dik..mcm ner nk dpt kan vit E softgel colegen..rm brpe?

    ReplyDelete
  19. Kak Yaya, serious comeeeeeeeellll >.<

    ReplyDelete
  20. kak !! gebunye muka itik ko....hahaha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^