10 December 2010

.tak sia-sia mimpi terjun sungai sayang.


Assalamualaikum

apa yang dah pass neh? aku amik exam ape pulak ni? hehe. owh bukan saya yang exam tapi si montel saya. yang gambar kat atas ni. dia dah lulus oral exam!! suka..suka..alhamdulillah.ini kali yang kedua. nasib baik lulus kali ni. kalau failed lagi mandi bunga taik ayam ye sayang. hehe

tapiiii walaupun dia lulus. dia tak leh konvo lagi. huhu kesian giler tapi nak buat cmane dah bukan rezeki dia konvo dengan kawan-kawan. at least dia dah lepas oral itu yang penting. jangan sedih-sedih ye. setiap benda pasti ada hikmahnya. 

sebab apa saya happy sangat dia pass oral ni sebab exam ni bukanya senang..ada yang amik berkali-kali pun tak lulus. kiranya dia ni lucky la jugak sebab kali kedua soalan yang sama dengan yang pertama. hahahaha...mmg bertuah!

apa-apa pun saya tetap sokong kamu si montel!! tamoo sedih-sedih. pasti ada hikmah okay! tak sia-sia mimpi terjun sungai. kan.!!

ni hadiah untuk kamu sebab pass..muka itik tercomel! hahaha

 

4 comments:

  1. waaaaaah congrats to cik abg yaya :)

    naik kapal mana pasni?

    ReplyDelete
  2. comey muke kak yaya cam 2..huhuhu

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^