01 December 2010

.tag oh tag aku di tag.

Salam

demi tak menghampakan adik feeya yang comel akak adik yaya pun akan menjawab tag yang telah di tag olehnya. sebab harinikan hari lahir aku. so kalau korang nak suruh aku buat apa saja aku buat jek. tapi hari ni jek!! hari lain akan dipertimbangkan dahulu. okay jom2 baca apa yang aku taip ni

1.Apa benda yang paling penting dalam hidup korang
  susahnya soalan..huhu buat masa sekarang aku fikir duit je.

2.Benda terakhir yang korang beli guna duit sendiri
   adoiii baru cakap pasal duit. dah ditanya beli apa. aku beli eye liner rasanya.hahhaa

3.Dimana korang akan melansungkan perkahwinan dan tema
   kat bumi lah! takkan kat marikh, impossible, tema yang boleh diterima. takkan tema haiwan kot.hahha

4.Adakah korang sedang bercinta sekarang
   hahhaa lagi mau tanya, incik enol tuh sape

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
  tengoklah berapa lama dia sayang aku. kalau orang tak sayang kita jangan terhegeh2..cari lain sudah! hahaha

6.Dimana selalu dating
   secara puratanya kat melaka sebab kami berdua study melaka

7.Novel,buku,majalah terakhir korang beli
   tak pernah beli.haha semua pinjam

8.Siapakah lebih popular
   akulah siapa lagi takkan korang

adoiii dah tak larat nak jawab la sakit perut. nanti lah sambung. thanks tag kakak eh.

No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^