21 December 2010

.sekarang kalau ada masalah cinta silalah call brother love kat XFM.

Assalamualaikum,

sapa pernah dengar segmen  yang brother love kendalikan kat XFM TU. yang  LOVE..LOVE..LOVE...HAHAHAHA... tapi kadang-kadang la dengar. kalau terbukak XFM tu aku dengar la sambil berblog kan. hahaha yang nak tergelaknya macam-macam hal dalam bercinta ni kan. bagus gak brother love ni. kadang-kadang dia menyelesaikan masalah cinta pendegar. kadang-kadang menghuru harakan balik pun ada. biasalah realiti kehidupan kan bukan hidup lah kalau tak de masalah kan

tadi aku baru terdengar pasal satu masalah yang brother love nak tolong selesaikan. pasal si awek mintak si pakwe mengongkongnya..hahaha pelik aku sebab perempuan ni yang mintak di kongkong..selalunyalah perempuan tak suka dikongkong kan. sapa suka beb. rimas r.tapi perempuan ni mintak dikongkong sebab dia rasa bila tak dikongkong  dia seperti debu berterbangan..chewahhhh cik yaya bermadah da..debu2 pulak..hhaha..means perempuan tu tak tahu status dia. ' aku ni awek dia ke?' " aku ni sekadar di pinggiran je ke?' aku konfiusss!! selepas itu perempuan tu pun call lah brother love untuk mintak brother love jampi sikit laki tade perasaan ni. hahahaha.

tapi seriusly masa aku dengar dalam radio tu kan lelaki tu memang letak hati dia dalam peti ais kalau nak keluar dari rumah. sebab dia tiada hati dan perasaan lansung. perempuan tu siap merayu ' awak, tak tanya pun saya keluar ngan siapa ke?. hahahaha lawak-lawak..tapi baguslah perempuan tu sebab dia nak rasa di perhatikan. di sayangi dan dibelai..wahhh cik yaya leh jadi sister love dah ni..hahaha

so kepada lelaki-lelaki di luar sana kalau ada masalah cinta yang parah silalah ke blog abang brother love ni .dah abang, brother lagi aku ni. hancur..hahaha..

p/s : kalau aku dengar segmen brother love ni memang aku akan gelak sebab pasangan semuanya kelakar..


 

13 comments:

  1. seriusly tak pernah tau..hahah..pestime nih..tenkiu2..nak p terjah japp~

    ReplyDelete
  2. zati pernah sekali je, tu pom video yang orang duk post kat fesbuk pasal penjual burger dengan pempuan tu, zati nak dengar yang lain tapi tak tau pukul berape segmen brother love tu huhu

    pukul berape segmen brother love tu cik yaya?

    ReplyDelete
  3. ooo.. dah lama tak dengar..
    dulu rajinlah jugak dok dengar..

    ReplyDelete
  4. cik yaya: kena dgr ni. x pnh dgr lagi...

    ReplyDelete
  5. @zati

    yaya pun tak tahulah..huhu dgr yang iklan2 jek

    ReplyDelete
  6. sudah lama xbuka xfm..buka hitz fm je.hehhe kali terakhir macam zati ckp la yg jual burger and perempuan tu sgtlah angkuh. haihh

    ReplyDelete
  7. @momochan

    mmg angkuh gila la..nak je tgok perempuan tu cantik ke x sgt tuh!

    ReplyDelete
  8. dah lama xdgr radio...kita biasanya dengar flyfm punya, ada satu kes dia nak tau awek dia curang dgn sape,rupanya awek dia curang dgn perempuan.. hohohoooo..xtaulah ada lagi ke x segmen nih..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^