02 December 2010

.saya nak tengok cerita tapi tak ade subtitle.

Salam.

tajuk macam gedik kan. kisahnye semalam nak tengok movie harry potter yang terbaru tuh. aku baru siap donlod.hahaha senyap-senyap suda. tapi yang haku geram tuh. mula-mula cantik je gambar pastuh ke laut semuanya. lastly satu hape pun ak tak faham. geramnyaaa dah la donlod macam nak pengsan. tapi tak kisah la tuh.yang penting aku nak cerita pasal subtitle ni.....

tengah tengok cerita tuh tiba-tiba macam tak faham .yelah bahasa inggeris diorang tinggi sgt kot. hahaha sebenarnya aku yang lembap. pastu geram lah. nak tengok cite takde subtitle kan . cam orang bodoh je tengok. then aku pun godek-godek la. cari kat internet. google download subtitle. tup-tup boleh. entah apa aku tekan. then waaaa cerita aku ade subtitle..yayyyy!!!

mesti nak cakap aku jakun la tuh! huh aku tak kisah yang penting aku dah belajar satu benda baru. barulah hidup berkembang kan. bukan badan jek berkembang. so kpd sesiapa yang rasa nak subtitle time tengok movie silalah klik SINI. banyak lagi sebenarnya tempat leh donlod tapi korang cari sendirilah. tak semua subtitle yang kita nak ada ok. kang serang aku lak cakap aku menipu. sentap beb!

6 comments:

  1. hahaha....btw...beh x cite uh?nak tengok gak!ngeee~~

    ReplyDelete
  2. hahaha...klaka la kak yaya ni..

    ReplyDelete
  3. @fatihah

    tak bape besh la. akak suke harry potter time kecik2..hahha

    ReplyDelete
  4. 36 minit pertama memang cantek sbb bukan versi wayang.. lepaih tu mula laa orang jalan sana sini dalam movie.. haha.. siap ade cop warner bross lagi kat belakang.. adehhh..

    ReplyDelete
  5. @FarhanaDr

    haha mmg btol la yg cop warner bros tu.adakah kita donlod di tempat yg sama?muahahaha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^