11 December 2010

.rindu nak tengok fear factor.

Assalamualaikum.

ok2 mood dah semakin stabil. malas nak fikir hal yang menyemakkan jiwa. korang pernah tak tengok racangan 'FEAR FACTOR' mesti pernah kan. kalau yang ada astro la. ni rancangan dulu-dulu la. kat chanel AXN. sekarang ni dah tade , kenapa eh? huhu rindu gila. memang kalau aku masuk mmg hilangkan ketakutan la. 

korang bayangkanlah kalau kena buat aksi stunt yang memang korang tak pernah bayangkan. seperti ini


kalau aku mmg la gayat gila. mau terken.. hahaha..tapi demi duit manusia yang berjiwa kental sanggup lakukan apa sahaja.  yang masuk ni pun kadang-kadang bukan orang berada pun. ada yang masuk untuk bayar hutang. terpulang la pada diri masing-masing.

paling tak tahan kalau kena makan benda-benda yang tak terjangkau dek akal. huhu makan telur balut. makan muntah. makan susu yang telah diperam. atau pun ikan-ikan busuk. yakss!! aku memang tak sanggup. banyak lagi benda lain aku boleh buat. hahaha

all peektures credit to google

walaweh tergantung macam ni. memang la keselamatan semua cukup tapi adoyai..mesti aksi ni kena keluar dari kereta. gila hapaaa!

tapi apa-apa pun rancangan ni memang best sebab kalau aku tengok mesti mulut ternganga..hahahah jangan tiru macam aku okay! pelish2 ada kan lah balik fear factor season baru. 

p/s : aku tak berapa suka fear factor yang .............. pernah buat. hahahha tak mencabar. korang pernah tak tengok fear factor. aksi ape yang paling korang tak boleh lupakan??


12 comments:

  1. suke tgk cerita ni kat NTV7 dulu AXN pon ada skunk dah tak ada kan?

    paling tak leh lupa masa kena makan cacing,lipas,lepas tu kena rendam dalam sotong weqqq~~~~~~~~~

    ReplyDelete
  2. aah. rindu gile nk tgk fear factor.
    fear factor malaysia pun ade gak dlu an?

    ReplyDelete
  3. mkn kemaluan babi yng xleh blah~~ -_-"

    ReplyDelete
  4. suka yang makan pelik2 tu..macam makan usus, otak, hati secara mentah2..pastu campur semua sekali..memang terbaik rasa dia..hehe


    sayang sekali, kenapa dieorang takut makan durian..keke

    ReplyDelete
  5. @rockinsudu

    btol2..rindu giler..a'ah malaysia ade gak..tp xbesh..

    ReplyDelete
  6. rindu gile, lagi best, da 2 taun tak tgok astro, dpt tgok time blik kg je..sedih, tak pon kat kedai2..

    ReplyDelete
  7. best sgt ke fear factor nih????//

    ReplyDelete
  8. a'ah en...rindu gile nak tgk kegelian fear factor neyh
    dlu sanggup dok depan tb nak tgk fear factor
    mate xkedib2 pwn

    ReplyDelete
  9. betullah citer tu dah x de kat siaran.. maybe diorang dah ketandusan idea kot nak wat segmen nya kot.. asyik benda sama je..:)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^