17 December 2010

.proses mengemaskini blog dan geng blog pink terabai sampai petang ni.


Assalamualaikum,

mula-mula aku nak mintak maaf sebab aku tak approve beberapa comment utk join geng blog pink sebab tak sempat. dan sebab utamanya ialah!!! aku tengah mengemaskini blog korang nampak tak ada benda baru kat blog aku ni. okay! kepada yang komen tu jangan risau malam karang i layan u all okay!! hehee

p/s: korang rasa blog aku ni makin serabut ke makin comel? aku confius makin ku godek2 makin pening..huhu

opss sebelum terlupa kalau korang nak join contest kami seiras boleh tekan button ini yang kat atas tu!



No comments:

Post a Comment

komen anda begitu berharga~ ^__^