21 December 2010

PENGHARGAAN buat GENG BLOG PINK

Assalamualaikum,

harini mood saya tersangatlah baik. baik gila..sebab saya nak buat blog review untuk GENG BLOG PINK sebab geng-geng aku ni secara puratanya semua dah letak link blog aku kat dalam entry mereka.yelah kalau dah buat segmen-segmen yang aku reka tuh mesti diorang link kat blog aku kan. so sekarang aku lak yang akan review blog mereka semua. tapi berperingkat lah ye. tak larat mak nak buat 50 orang sekali. kang tak pasal-pasal motherboard notebook ni pulak hangus. huhuhu. so aku buat ikut turutan senarai nama kat GENG BLOG PINK tu eh. sehari 5 blog aku review..so sentiasa lah terjah blog cik yaya kalau nak tahu bila blog korang di review okay!!

Okay kepada GENG -GENG BLOG PINK. hanya ini sahaja  yang aku mampu buat untuk balas jasa korang sebab selalu pomot blog aku secara sengaja dan tidak sengaja. TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK GENG BLOG PINK

BLOG PERTAMA YANG AKAN DIREVIEW IALAH......

1. meaw

dia ni pelik sikit, tak suka kucen, tapi panggil meaw..hahaha pelik tu kan. follower dah 800 lebih beb..mmg besh la blog dia kan. entry yang paling aku suka ialah tengok show barbie sebab aku suka gilaaaa dengan barbie so kalau nak tengok apa yang pelik lagi kat blog si meaw ni silalah klik gambar kat atas tuh



blog misa sakura ini or syam ni memang kalau korang tengok mesti nak makan-makan blog dia ni sebabnya penuh dengan strawberry. geram aku. huhu..semua benda ada strawberry..dar shoutbox sampailah cursor dalam blog dia..hahaha tapi sesuai la dengan tuanya yang somel. okay entry yang aku paling suka ialah kami bukan kembar bukan juga seiras. haha sebab mereka dah memang seiras lagi mau gebang maaa!!


3. aja


blog aja ni comel sebab dia banyak award.hehe yaya baca entry-entry dia penuh dengan entry award, besh la dia dapat banyak award..cik yaya ni bape kali je dapat award.heheh tapi entry yang paling yaya suka ialah kesian lembu itu. hehhe comel je. tapi kesian l gk tengok gambar-gambar lembu kena sembelih tuh. blog dia pun header cun sebab tempah kat wan hazel yangkretip metip tuh. 

4. zati

blog zati ni masuk-masuk je memang pink! hot pink tau..comel gila ah..sebab aku addict pink..blog dia ni kemas dan smart. follower pun dah beratus-ratus. sekali imbas tengok muka dia ni macam kawan aku..hehehe entry yang aku paling suka ialah tak jadi nak buat sampai terbawa-bawa. zati ni memang peramah sebab selalu tegur yaya, eh yang lain pun peramah ye..


eca ni berasal dari sabah, rasanya dia sorang je geng blog pink from sabah..kalau tak silaplah..hehe 50 orang kot..takkan semua aku nak ingat, entry yang aku paling suka ialah a picture of u and your friends  sebabnya ialah jarang lelaki dan perempuan boleh berkawan baik. hehhe selalunya kalau tak jadi kawan jadi musuh. tapi dia ni rapat gilaa aku tengok. first2 aku tengok ingatkan pakwe dy..hehe tapi memang itu kawan baik dia..hehe . yang unik si asha ni ialah dia leh speak  malay,english dan bajau dengan baik mmg superb la! hehe


alhamdulillah, selesai 5 blog. memang ambil masa nak study lima blog ni. so korang jangan tak terjah mereka ni. memang besh okay! ikhlas dari hati.




 

18 comments:

  1. suka tgok belog misa sakura tu . ngee . pink lembut je :)

    ReplyDelete
  2. wah! comel-comel blog mereka tu..sama gak ngan blog nie...

    Hurm, geng pink? nak join boleh. jom ar tgk blog sy tapi blog saya warna ungu..nanti ubah pink la..nak join nie? hehe..

    :amir izzat:

    ReplyDelete
  3. @namaku annonymous

    eeii r u sure..hahahha kang tak pasal2 femes sbb masuk geng blog pink..hahaha

    ReplyDelete
  4. tenkiu cik yaya :)
    <3 geng blog pink ^^

    ReplyDelete
  5. tengs eh cik yaya sudi review blog meaw . luff u :D

    ReplyDelete
  6. yaya, okay la tu amir izzat wakil boy msuk geng kita...huhu
    ;p

    ReplyDelete
  7. cik yaya kalau hari 2 tak join,.n rasa diri ni blog pink jugak cmna ea,..he3

    ReplyDelete
  8. salam kenal. td kalut cari no utk segmen abg Ben, tak sempat nak tgl jejak. hehe. cantik blog. pink color gitu! :)

    ReplyDelete
  9. @::Miss Pikon::

    salam kenal miss pikon..heheh thanks ye sudi jenguk blog kitaa..hehe

    ReplyDelete
  10. aduhh..terharunyeeee..!
    tq akk!

    ReplyDelete
  11. kak yaya..suke blog misa sakura..
    blog dyee sama chantik gan tuan nyer..huhuhu

    ReplyDelete
  12. ee sapa mengumpat sy ni.. hhhehe

    cik yaya: thank you sayangs! hehehe nak terduduk menangis kat sini sebab terharu. T.T hihi

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^