16 December 2010

.peace contest by EZAN IDMA

Assalamualaikum,

ini kontest yang kedua aku join harini. pedulikan aku. hahaha kalau aku tulis entri tade orang baca sebaiknya aku masuk contest mana tau rezeki tak berbau. hahaha.

kalini peace contest pulak. aku terfikir-fikir tadi. aku ada ke gambar gedik-gedik buat peace? setahu aku tak de. tetibaaaaa aku godek2 album masa pergi sekolah harituh..ada pulak dengan budak ni. heheh ni anak murid aku yang teramatlah gila manja. mane aku ade. dia pun adalah..nak duk atas riba aje. naseb baik cikgu ko ni macam big foot. kalau keding macam kau. patahlah tulang peha aku. hahha sudah jangan merepek. aku pertaruhkan gambar ini je la. hope-hope berkat la gambar ini. abaikan muka senyum sampai menunjukkan kemontelan pipi ku itu. yang penting buat peace hokay!


okay kalini aku tag


huuh selesai akhirnyaa...bukan susah pon.jom join semua!! terjah blog EZAN IDMA ni

3 comments:

  1. haha. saya pon rasa mcm nk buat contest ni jugakk. :p

    ReplyDelete
  2. hai..singgah jap tinggalkan jejak..huhuh...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^