17 December 2010

.pasal geng blog pink je...dah 14 komen!!


Assalamualaikum

korang ganas la! aku memang tabik spring la!! hehe..disebabkan adik-adik..kakak-kakak semuanya berminat untuk menjoinkan diri dalam geng blog pink..maka aku akan usahakan sesuatu supaya geng ini menjadi satu hubungan yang erat yaa!! haaa dah join takde istilah blog aku sekadar blog picisan. aku akan pulun untuk bagi blog-blog kita sama-sama membangun ..wah dah macam ahli politik la pulak. aku juga akan pastikan korang akan dapat komen-komen yang membina dari geng blog pink ni. walaupun ada yang tak pink aku tetap terima. hehe.

ini baru permulaan. aku akan buat sesuatu untuk icebreaking kita semua yek. tunggu update aku. hehe
terima kasih kepada semua yang sudi join. aku amat hargainya. sangat very-very menghargai jasa korang komen kat blog aku, jasa korang sanggup tunggu loading kalau blog aku berat. jasa-jasa membaca entri aku.

terima kasih daun padi
esok aku update lagi. hahaha

 

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^