06 December 2010

.nak jadi rapunzel boleh?

Assalamualaikum.

Salam Maal Hijrah semua! semoga korang semua ada azam baru. ni jangan time 1 januari je nak list kan azan. sambut cm sakan. hehehe. time bulan Islam semua ke laut. hampes. termasuklah aku gak. hahaha tapi kita kena sentiasa update diri kita. jangan update blog je. not good..not good..hahha.

eh kenape kau tetibe jek nak jadi rapunzel cik yaya? ingat rambut  panjang sangat ke? dah la pakai tudung. nak jadi rapunzel2 plak. bak kata adik kesayangan ku si hakim tu bukan rapunzel tapi korang kena ikut ejaan btol2 okay. like this ra...pun...not pan..but pun...zel...hahaha lwak kat. entah spesies mana adik aku ni pun aku tak tahu. orang rapanzel..dia cakap rapunzel. hahaha

baru je lepas melayan cerita rapunzel tadi. eh aku pun dah terikut-ikut slang adik aku tuh. huhu dah kena sumpah kot. hahha. tapi mmg besh la wa cakap lu. aku siap boleh feeling2 jadik rapunzel lak. hahaha ni semau sebab eugene lah. haaa sapa yang tak tengok mmg xknl la eugene tuh sapa. hero cerita tangled tu lah.  hensem seh. sukaaa sukaa..hensem..sangat hensem.. meh aku review skit





hensem kan! hahhaa aku ni ngan cerita katun pun leh jatuh chenta..layankan aja..tema nya..aku ni mmg tak leh tgok cerita kartun sebab aku mmg fokus 110% hehe..lagi syok dari cerita hantu melayu yang hentah hape-hape..hahaha



2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^