15 December 2010

.Menang contest Anda Tulis, Anda Menang adalah Sponsor by Suara People[Dot]Com & Gempak[Dot]Org.

aku sayang banyaklah banner ni..hehe

Assalamualaikum,

orang dulu-dulu cakap. kalau rezeki tak ke mana kan. tahu-tahu je kan. dan disebabkan pepatah orang tua-tua dulu. memang rezeki aku untuk menang contest anda tulis anda menang .walaupun tempat ketiga alhamdulillah..rezeki kan.

sangat tak sangka boleh menang contest ni sebab aku ni manalah reti menulis-nulis ni. mmg failed membuat ayat beb. tapi masuk contest ni pun aku buat ayat paling sempoi di dunia.kalau korang tak percaya baca kat sini. memang tak patut menang kot. sebab ntah pape. tapi ntah cmane la juri-juri menilai pun aku tak tahu, diorg suka kot penulisan sewel2 cm aku ni. hahaha alhamdulillah..karyaku diterima..kahkahakah

okay sempena dah buat entri untuk riuh sekampung ni. aku nak ucapkan beribu-ribu lemon terima kasih sebab memilih aku sebagai pemenang tempat ketiga. aku nak ucapkan terima kasih kepada

suara people
gempak.org
cik salmie.com
oggeyzone

sebab dah menjadi juri paling adil di dunia( ayat bodek)

lepas ni aku kena jadi duta blog suara people la nampaknya..hahahah kalau tulis entry je mesti promot blog suara people. hehehe sengal kan.

kalau nak tahu aku dapat hadiah apa. korang bacalah sini dulu ye..


masa untuk promot. kalau nak baca gosip! ketawa! info! suka-suka boleh la melawat ke
SUARA PEOPLE.COM


meh cik yaya nak berpantun 2 kerat,

terima kasih daun padi
nanti-nanti buatlah kontest lagi

hancur.....hahaha

muka gumbira!!
p/s: sekali lagi terima kasih,

5 comments:

  1. tahniahhh! :) jeles ni tak menang..tapi takpe janji malaysia dah 2-0 dah tadi..haha

    ReplyDelete
  2. susah susah je cik yaya nih..hak2..thx for terjah banyak2..ur entry telah buat ku tersenyum..wkakwkakwa..

    jangan lupa email details2 kat suarapeople@yahoo.com

    pastu sebar lah sapa-sapa yang nk cari sponsor untuk buat kontes,suarapeople cuba untuk mensponsorkan diri..ades..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^