09 December 2010

.kisah benar budak dibuli teruk -part 2

Assalamualaikum.

wah kisah benar kena buli ni dah ada part 2 pulak. dah macam kisah cinta syhhhhh yang ada sampai 8 part kot. ntah aku pun tak amik tahu. entah sapa betul. dah pedulikan cinta syhhh tu. baik korang layan kisah benar dibuli teruk lagi besh! hahaha

kali ni mangsa yang sama iaitu adik kesayangan ku si hakim alfonso de al senget. haahaa nama pun klasik wooo..hahah tipu jek tuh. kali ni aku buli dia dengan menggunakan lipstick mak aku. hahaha mengamuk mak aku. tapi aki rileks jek. wat dunno. yang penting si hakim telah menjadi chibi maruko chan. nak tengok tak? ke korang tak nak kena tipu lagi. dulu dia jadi perempuan. sekarang pun ala-ala perempuan jugak.kesian kau hakim dapat kakak bertanggunjawab ni. hahahha kalau nak sila gigih scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaa..mane?

.
.
.
..

.




hahahha padan muka suka berebot remote ngan aku lagi. tak habis-habis nak tengok ceria2! geram aku. hamik kooo..mata..pipi...bibir pun aku lisptick kan. hahah serbaguna gak lipstick mak aku ni.
.
.
.
tak habis lagi episod buli ni..heheh tengok rambut dia setelah di edit. cam lee min ho tak? hahah sengal..





eleh..ingat ko buat muka camtuh aku takotlah..hahahah dah macam pembunuh bersiri aku tengok tapi versi budak-budak la.

Sekian kisah benar budak dibuli teruk..nantikan entry tentang budak ini yang bakal dibuli time sunat! yeahhhh!!! i likeeeee..

7 comments:

  1. hahahaha.. kasi pakai mascara tak?

    ReplyDelete
  2. sabo ajelah...nakal gk akak dia nih...:P

    ReplyDelete
  3. @Marsha~

    hahha pakai maskara? haaa tunggu part seterusnya

    ReplyDelete
  4. @akmafaizal

    hahhaa akak dia baik la..adik dia yg nakal!!

    ReplyDelete
  5. awwwwww ganasnyaaa u dkt bakal boyfren i ni wuuuuuu

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^