22 December 2010

.kembar seiras aku dijumpai.

 Assalamualaikum

mesti korang semua tak sabar-sabar nak tengok kembar seiras aku kan. kembar ni bukan au yang jumpa tapi nub. si nub ni sibuk ejek aku yaya toure..yaya toure..aku ingatkan apa la yaya toure tu.. ingatkan cantik macam megan fox ke ape ke..aku pun dengan bangganya google search image 'yaya toure' tup-tup keluar la gambar yang hot lagi hoooooot ni. mesti korang suka tengok kembar aku ni. haha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
haaa nilah yaya toure nye. mentang-mentang la aku ni jenis tak layan bola.ko buli aku sebegini kejam. hahhaahaha. lepas aku tengok gambar si yaya ni. aku tengok pulak gambar si yaya bawah ni
.
.

kat mana area kami yang sama? hahahahah layan..layan..aku tau kau gurau je nub. hehehe saja je buat entry ni sebab aku boring gila. tapii....aku tetap suka mata megan musang ni..hahahahha hot kan!


14 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^