26 December 2010

kalau lelaki suka buat benda yang kita tak suka maknanya apa?dia betul-betul suka kita atau tidak

PERHATIAN : INI ENTRY LUAHAN PERASAAN KALAU TIDAK BERMINAT TAK PERLU BACA.

Assalamualaikum,

Aku tak nak taip panjang-panjang. aku cuma nak mintak pendapat korang semua. kalau lelaki suka buat benda yang kita tak suka contohnya, sengaja lambat reply msg or senang cerita malas msg dan kebetulan si perempuan amat bencikan tabiat itu sedangkan si lelaki dah tahu yang si perempuan tidak suka tabiat itu. tetapiiii si lelaki tetap lakukan tabiat itu berulang-ulang kali dan lepas itu hanya ucapan maaf.

adakah lelaki itu benar-benar sengaja mencari pasal or maknanya lelaki itu memang tak suka perempuan itu?sebab kalau suka dia tak akan buat benda yang perempuan itu tak suka.

apa pendapat korang?

13 comments:

  1. bg pendapat saye, perkare ni belum dapat mengukur sejauh mane die sukekan kite..mungkin die x sengaje..

    ReplyDelete
  2. xda la dia xsuka kak.mostly lelaki malas nak type msg sebab memang tabiat deyrg..sebenarnya dia tetap masih sayang (=

    ReplyDelete
  3. EM..komen daripada lelaki ya,
    Kadang-kadang orang lelaki ni sebenarnya dia tak tau yang dia buat benda yang si girl tu tak suka..Pasal balas sms lambat pulak,itu memang biasa di kalangan lelaki sebab lelaki ni kalau buat sesuatu dia susah nak buat sesuatu yang lain,kiz ada baca kat satu website yang berfungsi sbg multitasking kebanyakkannya adalah girl and yang singletasking adalah lelaki..

    So kena pandai2 deal with it okay..Slow talk..pasti berhasil ok..Dont terus marah2 coz iz akan lagi myebabkan laki tu lagi marah..

    Huhu terpanjang lah pulak..


    Jom skodeng,
    SHE is older than HIM,anda rasa?

    ReplyDelete
  4. hee lelaki memang camtu cik yaya. mane2 lelaki pun camtu kot tapi tak semualah. bukan dia tak suka girl tu tau. tu memang tabiat dia. girl kene paham :)

    ReplyDelete
  5. 1. mmg lelaki 2 tak suka..

    2. mungkin lelaki 2 nak uji kesabaran awk...

    kesimpulan...cuba buat bnda yg sama seperti dia buat pd awk... tgk respon dia pula...(bls balik)

    (lelaki cm ni msti jns x suka d kongkong)

    ReplyDelete
  6. maybe die jenis yang x suke msg x pun saje mengade ngade nak kenakan awk kot.
    bagus la die mtk maaf daripada x kn.
    saya setuju ngan cik mas...cuba buat bnda yg sama yang die buat kt awk.

    ReplyDelete
  7. erm...mybe habit dier kowt
    sush nak ubh
    hana pown gitu gak
    kalo pas kite tego..bru berduyun2 sorry nyer
    pastuh wat lagi
    huhu

    ReplyDelete
  8. huhu...enol2....budak2 lgi kowt.....wakakakak!!

    ReplyDelete
  9. yaya, mostly lelaki mmg malas nk taip msej2 ni, dorg prefer jmpe or kol,mcm my luve, dia lg ske jmpe, kalo msej, mmg payah sikit la, nk tgu beliau reply...
    so u kne sabar jela...

    ReplyDelete
  10. betui2. susah nak ckp. Ada tu, dia mmg malas nak layan. Ada tu, dia nak cover, konon2 dia x excited mesej tu. :) Hati org, susah nk ckp kan. Lain org, lain rasa dia.

    ReplyDelete
  11. mungkin dia memang tak suka mesej kot. ada sorang mamat nih pun macam ni jugak perangai dia kat saya katanya dia tak suka sangat msg msg nih nanti 2 3 msg mesti dia call haha. dia ada call tak?

    ReplyDelete
  12. mungkin laki anggap perkara tu remeh... pada dorang suka atau x tak boleh diukur dengan perkara2 mcm tu semata2...

    mungkin gak dorang sengaja wat mcm tu sebab phatian u cik yaya

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^